исмата7 0 #1 Публикувано 13 Февруари, 2011 имам следния проблем значи колата от време на време аи понякога и със седмица колата неиска да запали аз го разбирам по това че когато дам на контакт несе чува бензиновата помпа да се вклучва един майстор ми каза че най вероятно е заради делкото било им слабост ходих да проверя дали помпата е добре и уж ми казаха че е супер да ми кажете какво да правя и предварително благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sektant 0 #2 Отговорено 13 Февруари, 2011 Аз този проблем го решавам със сваляне ппочистване и посдсушаване на делкото,при резка смяна на температурата и климата се получава конденз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 13 Февруари, 2011 (Редактирано) Свали и презапои главното реле ;)http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=56416 Редактирано 13 Февруари, 2011 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blood+ 0 #4 Отговорено 13 Февруари, 2011 Ако ти е проблем делкото няма да се отрази на работата на помпата,затова послушай колегата АМД и си виж главното реле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
исмата7 0 #5 Отговорено 13 Февруари, 2011 благодаря ви много още утре ще видя какво мога да направя дано да е това реле че вече ми писна ще пиша като го пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове