emz 6 #3601 Отговорено 30 Януари (Редактирано) Въпрос - какви са оригиналните крушки за заден номер на фейс варианта? Могат ли да се сложат LED? Можете ли да препоръчате конкретен вариант? Въпрос 2 - какви гласови команди могат да се използват, ако bluetooth модула е разкачен? Възможно ли е? Въпрос 3 - как се задействат пръскалките за предните фарове? Редактирано 30 Януари от emz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 414 #3602 Отговорено 30 Януари (Редактирано) преди 26 минути, emz написа: Въпрос - какви са оригиналните крушки за заден номер на фейс варианта? Могат ли да се сложат LED? Можете ли да препоръчате конкретен вариант? Ето ти добър вариант, с който съм в момента и "кара",след няколко китайски боклуци. https://autopro.bg/led-krushki-osram-v5v-4000k-k-t-2br Такива са ти и на вратите и габаритите. Редактирано 30 Януари от JHM 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garyhobson 16 #3603 Отговорено 30 Януари (Редактирано) преди 44 минути, emz написа: Въпрос 3 - как се задействат пръскалките за предните фарове? Задействат се само при включени къси и/или дълги светлини и достатъчно високо ниво на течност за чистачки в казанчето. Колко точно високо не мога да ти кажа. Миналата седмица при свършила течност за чистачки налях 2.5 литра и пръскалките на фаровете не се задействаха. Казанчето събира около 6 литра при мен. Редактирано 30 Януари от garyhobson 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 126 #3604 Отговорено 30 Януари Мисля (и по мои тестове е вярно), че трябва да имаш над половината казанче пълно, за да работят пръскалките на фаровете. И ако си включил фаровете, и имаш достатъчно течност, при всяко пръскане на стъклото, ще работят и те и няма как да ги спреш (освен да дръпнеш предпазителя в двигателния отсег). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cap_Slow 75 #3605 Отговорено 30 Януари Само някой да се бе сетил да е през някакъв интервал. Например на всеки 3 пръскания на стъклото да има 1 и за фаровете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 827 #3606 Отговорено 30 Януари На 8-ма генерация комай е така. Иначе е лесно, караш с половин казанче - пръскаш до минимума и доливаш. ДЛР-а на дългите също помага, понеже за системата фаровете са угасени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cap_Slow 75 #3607 Отговорено 30 Януари DRL наистина помага, но реално късите и миенето на предното стъкло най-често се ползват зимата. Хем се стъмнява по-рано, много по-често има мъгли, а това че пътя постоянно почти е мокър пък те принуждава постоянно да си миеш стъклото. Аз съм изпръскал 5 литра течност за около 50 дни. Ако трябва да я държа под нивото за миене на фарове трябва да доливам през 2-3 седмици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 25 #3608 Отговорено 30 Януари Преди 7 часа, emz написа: Въпрос - какви са оригиналните крушки за заден номер на фейс варианта? Могат ли да се сложат LED? Можете ли да препоръчате конкретен вариант? От повече от три години съм с тези Led плафони и съм забравил проблемите с подмяната на всякакви знайни и незнайни марки лед крушки. Плафоните са висококачествено копие на оригиналните и ледовете им (18 броя във всеки) светят повече от силно и студено-бяла светлина. Имат си стабилизация на напрежение, което всъщност е жизненоважно за дългия им живот. При напрежение над 12 волта живота на леда е много кратък, вследствие прегряване кристала на диода. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 414 #3609 Отговорено 30 Януари преди 34 минути, Olmy написа: От повече от три години съм с тези Led плафони и съм забравил проблемите с подмяната И един комплект такива смених.Почнаха да премигват на втория месец,после единия отказа.Явно не съм оцелил на бройка,но реших да не експериментирам с други подобни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emz 6 #3610 Отговорено 5 Февруари Благодаря Ви за отговорите. А за гласовите команди някой може ли да сподели информация? Какви са и съществуват ли без bluetooth модула? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 3 #3611 Отговорено четвъртък в 21:12 (Редактирано) Без модула гласовите команди са само за навигацията, ако имаш такава. Това по спомени. Моят микрофон съм го вързал към друго устройство и не мога да пробвам. Редактирано четвъртък в 21:13 от Ivan_Ch Правопис Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cap_Slow 75 #3612 Отговорено преди 8 часа Онзи ден за втори път ми се случи нещо интересно откакто имам колата. Бях на 6та с около 100-105км/ч и реших да ускоря без да връщам скорост. Натиснах газта докрай и за част от секундата премигна лампата за акумулатора. Първия път когато ми се случи това бях с около 110км/ч на 6та пак, на автопилот и на сравнително голямо нагорнище по една магистрала. Тогава ускорих с копчето от волана и пак премигна за част от секундата. На някой случвало ли му се е подобно нещо и някаква идея на какво може да се дължи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 126 #3613 Отговорено преди 5 часа (Редактирано) Ами и на мен ми се е случвало един–два пъти, но не съм задълбавал. Предполагам, че е свързано с работата на алтернатора – може нещо да е тръгнал. Редактирано преди 5 часа от Pavel_Pavlov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 3 #3614 Отговорено преди 4 часа Някой знае ли при какви обстоятелства светва звездичката на клъстъра? Случвало ми се е докато карам в права линия с постоянна скорост, както бърза, така и бавна, без никаква логика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове