Jump to content
atoma

АВТОМОРГА-ХОНДА, BOSS`HOGG

Recommended Posts

1. Дата: Доста пъти вече но примерно оня ден.

2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Скоростна кутия и още глезотийки.

3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Супер доволен (оказа се че акс. лагер е чисто нов).

4. Оценка за нашето отношение към Вас: Както винаги доволен и заминаващ си усмихнат.

5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Варна.

6. Препоръки към нас, ако има такива: Брат бъди все така усмихнат, все хубави части да даваш и на такива добри цени :)

7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Обаждате се и питате за това което ви интересува ако го има в наличност на другия ден е при вас.

- При нужда... - отново бих се обърнал към Стамен a.k.a. BOSS`HOGG и бих използвал отново техните услуги и авточасти: Да определено.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата: няма точна дата

2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: много чести контакти по различни поводи

3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: отлично

4. Оценка за нашето отношение към Вас: пич

5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: .....

6. Препоръки към нас, ако има такива:да подкара най-накрая този НСХ

7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас:

- При нужда използвайте услугите на Стамен,ще останете доволни Публикувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата: Доста пъти2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Закупуване на различни чарколяци за мен или приятелчета.3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: отлично4. Оценка за нашето отношение към Вас:КОРЕКТНО!5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Аз или човека за който са частите.6. Препоръки към нас, ако има такива:Може да се случи да забрави да провери за нещо за което съм звънил - нормално е,вероятно главата му всеки ден пуши.Подсещам го и готово :honda: Да продължава все така напред!Пожелавам му да разширява колекцията от маниашки машини.7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас:- Никога няма да ви откаже ако има начин да ви свърши работа!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата: по всяко време при необходимост

2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: покупка на какво ли не

3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: отлично

4. Оценка за нашето отношение към Вас: Отлично, бързо и коректно обслужване. Стамен е точен пичага...

5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Частите от него, монтажа от нас :D

6. Препоръки към нас, ако има такива: Да направи още няколко морги в страната (това е и пожелание)

7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Който не е работил със Стамбето само е изгубил!

 

 

Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата: Краят на Март 2011.

2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Заден носач (Trailing Arm) и 2-3 други железа около него.

3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги:

Супер доволен, от:

[*]отношението

[*]цената, която няма да споменавам, но ме устрои идеално

[*]бързата реакция по свалянето на частите и изпращането им по куриер

[*]прозрачността (имаше една дребна "подробност", която повечето биха премълчали)

4. Оценка за нашето отношение към Вас: Отношението е като към приятел - просто е супер пич Стамен!

5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Италия (не са монтирани още).

6. Препоръки към нас, ако има такива: Хубави части на добри цени и много успехи във всяко начинание

7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Тук ще цитирам колегата по-горе "Обаждате се и питате за това което ви интересува ако го има в наличност на другия ден е при вас." ;)

- При нужда отново бих се обърнал към Стамен a.k.a. BOSS`HOGG и бих използвал отново техните услуги и авточасти: Да, въпреки, че не само не съм от Варна, но дори не съм и в България.

 

;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата: 03 май 20112. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Закупуване на ляв сенник за Сивик 7-ма ген..3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: отлично4. Оценка за нашето отношение към Вас:КОРЕКТНО!, Разбарахме се по телефона за 2 минути , на 4 май в 10 часа чарка беше в ръцете ми5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Аз 6. Препоръки към нас, ако има такива: Какви препоръки???? Отлично обслужване и доставка 7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Просто питайте

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата: Няма точна2. Предмет на сделката: Много неща.3. Оценка за качеството на закупените авточасти: Отлично4. Оценка на отношението към Вас: Винаги коректен5. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с него: Ще им бъде помогнато ВИНАГИ!!!

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата:Много са 2. Предмет на сделката:Хонда части3. Оценка за качеството на закупените авточасти:Нито един двигател до сега не ме е предал :D 4. Оценка на отношението към Вас: Винаги коректен5. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с него:аааа,пича винаги ще помогне ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата: Преди две седмици 2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Жълтата перла ,която си харесах още като я внесе.3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Супер доволен (В последствие се оказа ,че нямах крик , но проблема беше решен за отрицателно време :) Просто не беше погледнал ).4. Оценка за нашето отношение към Вас: Доволен и ушите ми бяха на тила заради голямата усмивка.6. Препоръки към нас, ако има такива: Брат бъди все така точен.7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас:Ако на някой му трябва нещо може да го намери при Стамен и да получи помощ от него ... Благодаря Стамба! Човека ,който ми отговаря на всеки тъп въпрос.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.Дата:юли 2011 :rolleyes:

2.Предмет на сделката:Двигател Д16З6,бензинова помпа,компютър и др.:blink:

3.Оценка за качеството на закупените от нас авточасти:БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ..

4..Оценка за нашето отношение към Вас:Перфектно

5.Инфо за сервиза извършил монажа на авточастите:Аз си ги смених :rolleyes:

6.Препоръки към нас ,ако има такива:Бъди все така коректен ,точен и усложлив. :P

7.ИНФО-ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕЗИ КОИТО НЕ СА КОНТАКТУВАЛИ С НАС:Стамен е много готин,ще ви помогне с каквото може,изключително честен и коректен.ЧОВЕК НА КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА.НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПОДВЕДЕ.УНИКАЛЕН ПИЧ:cool:

ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯПубликувано изображение!Публикувано изображение!Публикувано изображение!Публикувано изображение!Публикувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.Дата:не мога да кажа точно2.Предмет на сделката:търсих си предно стъкло,а си купих крайно гърне3.Оценка за качеството на закупените от нас авточасти:БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ..4..Оценка за нашето отношение към Вас:Перфектно5.Инфо за сервиза извършил монажа на авточастите:1-вия сервиз за гърнета 6.Препоръки към нас ,ако има такива:Бъди все така точен:) ако докараш и някоя стара класика ще ти стана редовен клиент7.ИНФО-ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕЗИ КОИТО НЕ СА КОНТАКТУВАЛИ С НАС:Стамен е N1 :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата: Няколко са. Не ги помня вече2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Ветробрани за Прелюд, калобрани за прелюд, джанти, комплект за халогени на Акорд.3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Доволен - винаги всичко е било както сме говорили.4. Оценка за нашето отношение към Вас: Винаги коректен и готов да услужи.5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Сам, Омбре, Юби-Ко.6. Препоръки към нас, ако има такива: Бъди все така позитивно настроен и коректен :)7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Обадете се. При коректно отношение ще получите същото.- При нужда... - отново бих се обърнал към Стамен a.k.a. BOSS`HOGG и бих използвал отново техните услуги и авточасти: Че към кой друг?!?!Искам да благодаря на Стамен не само за коректното отношение, но и за доверието. Въпреки че съм купувал и друг път от него, не може да се каже че се познаваме. Въпреки това ми се довери и ми изпрати части с които да сменя моите и на доверие помоли да му върна това, което сваля от моята кола без да иска някакви гаранции че няма да го прецакам.Когато ми трябва нещо, което не може да се купи ново, едва ли някога ще се обърна към друг.

Редактирано от Димитър Коев

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

1. Дата: 19.04.2011 и още няколко пъти2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: B16A суап .. други неща стартери споилери и др3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Супер доволен голям пичага е Стамен 4. Оценка за нашето отношение към Вас: Винаги когато съм му званял ми е помагал :)5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Дидо (Чикирики) Много съм доволен и от Дидо евала !6. Препоръки към нас, ако има такива: Мой бъди все така ТОЧЕН ...и готин7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Просто го потърсете ако ви трябва нещо8. Ако ми потрябва нещо пак ще потърся Стамен (BOSS`HOGG) Мой трябва другата зима да идем да убием по едно диво прасе заедно :D

Редактирано от fresh4y

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз постоянно ходех преди да свърши лова.Другият сезон , ще ме поканиш , паля и идвам за някой уикенд да ловуваме по вашият край , ще се радвам .Даже се каня скоро да пусна тема за Авджийте в нашият форум :)Айде стига сме спамели тука :)

Редактирано от BOSS`HOGG

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата: няколко дати2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: разни работи - важни за мен 3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Страхотно качество ( като за 2ра употреба :) ) 4. Оценка за нашето отношение към Вас: Отношението е уникално! Чак ми идва да го прегурна този по голям брат :D 5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: аз6. Препоръки към нас, ако има такива: Просто не знам как да изкажа удволетворението си от него!7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Дори и да не ви вдигне първия път, това не значи, че не иска да разговаря с вас! Опитайте пак, не хапе! :D 8. Ако ми потрябва нещо пак ще потърся Стамен (BOSS`HOGG)Братле благодаря ти за всичко! Ще те повозя някой път в белия лебед :D и не съм те забравил за диска :dry:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата: началото на ноември 2012 г.2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: метални джанти3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Добро качество, което ме задоволява (все пак бяха 2ра употреба)4. Оценка за нашето отношение към Вас: Коректно, дружелюбно.5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: ---6. Препоръки към нас, ако има такива: "Сделката" премина доста лесно и бързо, за да имам някакви препоръки.7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: без притеснение да се свържат със Стамен. Човекът представя реално стоката!8. Свързах се със Стамен на лични съобщения, за 2-3 дни се уговорихме и джантите бяха при мен. И друг път съм го питал за разни неща, получавал съм съвет. Пак ще го търся при нужда. Пожелавам му успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата: 16.03.132. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: малко пластмаски и едни тръбички за EACV клапан3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Отлично4. Оценка за нашето отношение към Вас: Коректно, дружелюбно.5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: 6. Препоръки към нас, ако има такива: Все така да се отнасят дружелюбно и внимателно към клинетите :D7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Ако на някой му потрябва някоя част първо да я търси при Стамен. Колегата разполага с доста богат арсенал от части :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

1. Дата: няколко пъти, преди години, вече не помня.2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: фарове, мигачи, ABS сензор, бутон, решетка за парно/въздуховод...3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Супер продукти, без забележка, старателно опаковани (за чупливите продукти) !4. Оценка за нашето отношение към Вас: Перфектно.5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: "мейд ин пред блока скрап тийм екстрийм авто калами и псувни по хорските дечурлига ЕООД" - Враца МОЛ Евлампи ГЪЗибарев :lol:/> . 6. Препоръки към нас, ако има такива: Нямам забележки, всичко е минало по мед и масло.7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Питайте и ще ви бъде отговорено.8. Ако ми потрябва нещо пак ще потърся Стамен (BOSS`HOGG) ;):thumbs1:

Редактирано от ADH-Honda
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Дата: края на юли

2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: пасажерско стъкло

3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Доволен съм

4. Оценка за нашето отношение към Вас: Доволен съм, Стамен е пич!

5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: аз, на място пред моргата, като Стамен осигури инструменти и помагаше Публикувано изображение

6. Препоръки към нас, ако има такива: все така отзивчив (дори в неделя)

7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Просто попитайте, може ли да помогне ще го направи.

- При нужда... - отново бих се обърнал към "Потребителя/търговеца Х" и бих използвал отново техните услуги и авточасти: Дано не ми се налага по същия повод, но- Да!

 

Стамене, искам да ти благодаря, че ми влезе в положението и дойде в неделя. Тогава ми беше черно пред очите и не успях да ти благодаря.

Редактирано от tzetzotz
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...