Jump to content
Sign in to follow this  
cavalera

Препоръчайте доверен тенекеджия за София!

Recommended Posts

Здравейте , можете ли да ми препоръчате някои доверен тенекеджия за София при който може да се оправи и боядиса Хондичката (основните поражения са по бронята която е спукана при ножа и е надрана а капака е смачкан при решетката)? Благодаря ви предварително за отговорите!

Share this post


Link to post
Share on other sites

След като сутринта заварих комбето с ужулена и изкривена врата (с жълта боя по нея, демек някой мургав бакш :D) ходих при Стоян Тенекето, както е известен в Гоуф обществото. За 100 кинта я изправи и боядиса и сега не си личи въобще. Е, седя при него в Княжево към 5 дена, ама поне стана добре и евтино. Най-важното е, че е пичага, а не някакъв намръщен чичка. Паднала ми е батерията и не мога да ти кажа телефон сега, ама може да го видиш из нета. Иначе извън София има добри евтини майстори - ако смееш да си оставиш колата в Перник, там ми препоръчаха един, дето взима 70 на детайл.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравей колега,Скоро ми се наложи и аз да ползвам услугите на тенекиджия. Препоръчаха ми един сервиз във квартал Враждебна. Човека се казва Данчо. За изправяне на предна дясна врата заедно с китсване и боядисване на цялата ми взе 180 лв. Боята той си я набява. Колата я оставих в Понеделник и си я взех в Петък. Ако имаш интерес ми пиши на лични да ти дам адрес и телефон, за да не правим реклама.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ето и основните поражения които не са големи но все пак ме боли сърцето като ги видя :worthy: !

Публикувано изображение

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest necentrovaniq

Нужно ли е да е в софия бояджията?Познавам в Перник един,който боядисва добре и не е скъпчия.Точна цена-на място и след огледа.Ако решиш пиши да ти дам координати и мога и да отведа дори-не е проблем. :lol: Момчето е кадърно и то много...п.п.В най л7-лошия случай си с 10 кинта за бенз назад

Edited by necentrovaniq

Share this post


Link to post
Share on other sites

Наскоро си оправях хондата от подобни поражения, само че аз смених изцяло бронята и фаровете, а капака го изчукаха и боядисаха.Направиха ми я в един сервиз, намира се на околовръстното, точно срещу ОМВ-то при Бояна, слиза се по едно стръмно надолу, до него има и някаква морга. Иво е майстора, пиши ми на лична за телефона.Общо взето съм доволен, няма разлика боята, моята е металик, изглежда като нова сега :punk: Имам някои дребни забележки, но като цяло добре работят.И, което не е за подценяване сравнително бързо - за 2-3 дни се оправят, няма ги тия истории да чакаш със седмици, понеже имат много работа, както са ми правили такива номера в разни прехвалени и скъпи сервизи.За цена ми е трудно да ти кажа, защото при мен имаше и други поражения, и се спазарихме за обща цена, най-добре си говори с него и ще си прецениш.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Мишо,Мерси за телефона на човека.Тия дни ще намина :)

Наскоро си оправях хондата от подобни поражения, само че аз смених изцяло бронята и фаровете, а капака го изчукаха и боядисаха.Направиха ми я в един сервиз, намира се на околовръстното, точно срещу ОМВ-то при Бояна, слиза се по едно стръмно надолу, до него има и някаква морга. Иво е майстора, пиши ми на лична за телефона.Общо взето съм доволен, няма разлика боята, моята е металик, изглежда като нова сега :) Имам някои дребни забележки, но като цяло добре работят.И, което не е за подценяване сравнително бързо - за 2-3 дни се оправят, няма ги тия истории да чакаш със седмици, понеже имат много работа, както са ми правили такива номера в разни прехвалени и скъпи сервизи.За цена ми е трудно да ти кажа, защото при мен имаше и други поражения, и се спазарихме за обща цена, най-добре си говори с него и ще си прецениш.

Share this post


Link to post
Share on other sites

След като сутринта заварих комбето с ужулена и изкривена врата (с жълта боя по нея, демек някой мургав бакш :huh:) ходих при Стоян Тенекето, както е известен в Гоуф обществото. За 100 кинта я изправи и боядиса и сега не си личи въобще. Е, седя при него в Княжево към 5 дена, ама поне стана добре и евтино. Най-важното е, че е пичага, а не някакъв намръщен чичка. Паднала ми е батерията и не мога да ти кажа телефон сега, ама може да го видиш из нета. Иначе извън София има добри евтини майстори - ако смееш да си оставиш колата в Перник, там ми препоръчаха един, дето взима 70 на детайл.

Колега можеш ли да дадеш повече информация или телефон на майстора ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Понеже няколко човека ме питаха за Стоян - телефона му е 0889 484 052 и се намира някъде покрай ъгъла на Цар Борис и ул. Явор, но през деня работи другаде.Не му правя реклама и не го познавах преди да отида за ремонта, та всеки да си преценява. При мен за изправяне и боядисване на ламарина на врата се справи както си трябва. За по-сериозни удари не знам как ще е, но е точен и едва ли ще ви метне с нещо :thumbs1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте! Понеже темата е стара - бихте ли препоръчали добър майстор за сегашно време . Един дядо ми яхна Харвито и ме поместни в един Ситроен . Фарът , предната броня , задния капак и задната броня са засегнати . Благодаря!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Някой има ли информация дали този г-н Стоян все още се занимава с това и дали телефона му е актуален?! 🤔 Благодаря предварително 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте,

Ръждата не прощава на никого. Може ли някой да даде съвет за добър майстор в София?

Благодаря.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да повдигна темата - търся тенекеджия в Перник (че видях една малка дупчица по купето и реших да видя до къде е стигнала ръждата и сега ... :D )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Upcoming Events

    No upcoming events found
×
×
  • Create New...