Jump to content
CombiMan

Ако запуша ауспуха трябва ли да гасне?

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте!Вчера като слязоха задните гуми от един по-висок легнал полицай и дръннах задното гърне. Да им е** мамицата, че ги правят такива високи! :) Както и да е. Сега гледам, личи си малко къде е ударено, но не много вдлъбнато, даже почти никак. Малко въпроси, някои от които - тъпи ;-)1) Гърнето боядисано ли е, или е поцинковано. На изтърканото от удара ще почне ли да ръждясва? Да го мацам ли с неква боя?2) Като легна колата на него, може ли да изкърти нещо по генерацията? Аз лягах под нея тая сутрин и бутах там с ръка нагоре-надолу, ама видях, че задното гърне е свързано с останалата част на генерацията посредством една снадка, която на болтовете има пружини и позволява такова мърдане нагоре-надолу, та си викам може би е предвидено да може като се удари задното тия пружинки да обират движенията да не се предават нататък. Така ли е?3) Викам, чакай за всеки случай да видя да не съм прецакал нещо и нали едно време някъде бях чел, че ако генерацията ти е здрава като запушиш ауспуха трябва колата да изгасне, ако не изгасне, начи от някъде фучи. Затисках там с ръка, обаче не гасне, само създава малко повече налягане и като си махна ръката го "издишва". Не мога да видя дали колебае оборотите, щото съм сам, трябва да викна някой да гледа. Така ли трябва да бъде? Аз бая натисках с едни вестници ама не гасне, пущината, работи си. Това лошо ли е?4) Казах ли да им е*а майката на общината? Щото, айде ония гумените гърбици са по стандарт, ама за тия дето ги правят от асфалт - нема, братче. Колкото матриал изтръска бай Киро от самосвала, толкоз висока я правят - няма да го връщат я.Благодаря.

Редактирано от RevPower

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега,за 1) може би зависи от гърнето - моето беше боядисано. за 2) предполагам точно с генерацията няма да има проблеми. Преди да стигне до нея има тръби, меки връзки и според мен е по-вероятно нещо там да се прецака отколкото чак генерацията. Ако си го пробил звука трябва да се промени чувствително.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аре кажете, че нищо й няма, за да се успокоя, че още ме е яд, бе хора :)Да го мацам ли с грунд отдолу гърнето дето е тръкнато?По принцип не се впрягам много, ама нали ми е новичка (от 1 месец) и за таквизи работи като станат много ме е яд. Хем нямаше хора на задната седалка. Не знам кво се изплющях толкова на гърнето. Само бях заредил гориво догоре ама толкоз ли пък да тежи?

Редактирано от RevPower

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо и няма на бегачката така че споко :) А за ужуленото-мазни го с бронз за кюнци и си свиркай :) Това не е майтап-не се вкарвай в филми :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав е колегата,може да го пръснеш със спрей - цинк.Моето така го направих и съм доволен.По принцип гърнетата гният от вътре,особенно газовите,отделят много вода.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз на моето (оригиналното) му махнах най-външната част .. ламаринената защото и аз така на легнал полицай го съдрах направо и да ви кажа за 1година няма ръжда :huh: ааааа ако му има нещо на генерацията като запушиш тя колата малко почва да глъхне ама я запуши с обувка ти сам ще я чуеш че са мъчи.. другото е щом прави някакво налягане свиркай си и газ

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...