Jump to content
cavalera

Съвет за покупка Хонда Сивик Аеродек

Recommended Posts

Здравейте, от известно време се заглеждам по въпросния модел на Хонда и още няколко комби модела на други производители но в крайна сметка прецених, че това ще е идеалният автомобил за моето семейство. Аз съм си харесъл 1.4 безин 98-99г. всякаква информация за разхода на гориво, косумативите които триабва да сменя при покупка(цени)основните плюсове и минуси на автомобила, както и сигурно място за преглед преди покупката(Пловдив) ще са ми много полезни! пс.Благодаря ви предварително за отговорите!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър избор за семеен автомобили икономичен е и поддръжката не е скъпа

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, имам точно такъв Civic Aerodeck, 98-ма год, 1.4, 90 к.с. Автомобила е доста приличен, за семейна кола си е екстра. Не мога да ти дам точни цифри за разхода на гориво, защото след като взех Accord-а, Civic-а го кара повече брат ми, но... си е икономичен. Въпреки не големия двигател и голямото купе, колата си е прилично пъргава. Возията е доста прилична, вози мекичко :) . Като недостатък мога да ти посоча, че става сравнително тромава когато е пуснат климатика, както и когато е доста натоварена (все пак е комби и като го наблъскаш с багаж + 4-5 човека си става доста), но за мен това не е голям проблем. Относно подръжката - проблеми с колата вече около 2 години откакто съм я купил, почти не съм имал Единственото по-сериозно е че се наложи да сменя едното каре, но това си беше от моя глупост, защото видях че маншона е напукан, но докато се наканя да го сменя вече се беше скъсал, влезнало пясък, карето взе да потраква и... се наложи и него да сменя, та... това ми струваше ~140 лв. Миналата седмица сменях предни дискове (отзад е с барабани) и накладки - излезнаха ми около 150 лв (но понеже един приятел ми ги взе с отстъпка, иначе доколкото знам дисковете са около 140 лв, и накладките около 40-50, е... зависи каква марка де...май има и по евтини, както и по-скъпи). За други консумативи не мога да ти дам информация за цени, защото не се е налагало да сменям нищо друго, а като цена на консумативи за първоначално обслужване - всичко си е в рамките на нормалното.Това е за което се сещам в момента, ако има още нещо питай... и още веднъж поздравления за избора - здрава, надеждна и икономична кола, мисля че няма да съжаляваш...Поздрави.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравейте да ви се похваля ,че вече съм горд притежател на Хонда Сивик Аеродек 1.5i ls! Mнооого ме кефи просто нямам думи това си е моята кола! :) П.П Скоро ще се похшаля и със снимки :D:) П.П Благодарско за съветите :)

Редактирано от cavalera

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...