Jump to content
dex2ex

Търся сервиз

Recommended Posts

Имам конкретно питане към Варненци и към всички които знаят отговора.Смятам да сменям тампони по окачването -задните големи и предните които държат амортесиора към носача-та къде във Варна има сервиз който може да свърши тази работа но през почивните дни че през седмицата ми е много трудно да отделя време.И вторият въпрос -дали е добра идея да купя частите от Карада и дали ще ги има(това последното сам ще го проверя май). Поздрави.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сервиз незнам колега. За тампони, аз си бях купил втулки за носачите от Карада и дадох около 100лв но поне знам че са оригинални, но най-добре си провери каквото ти трябва дали го имат в наличност или трябва да изчакаш доставка, там това е по особеното.Поздрави и успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Задни големи тампони от Карада, пазарени преди около 2 седмици- 144лв.Имаха налични.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ivan74-а кой ти ги монтира колега и колко време отнема процедурата?Сега се връщам от Карада ,и аз си купих два задни (предните ги имат но само в комплект с носача-400лв),та искат ми 120 лв за смяна в техния сервиз като начисляват 7 часа труд понеже се разглобявало цялото задно окачване.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега. Има един сервиз на околовръсното, преди светофара на Мир, посока Виница, казва се Фаворит. Работят събота до обяд. Запиши си час няколко дена преди това. Работата по смяната на двата задни тампона е около 3-4 часа с реглажа на задния мост. Цените са им нормални.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека да завърша темата.Днес ходих за смяна на задни тампони,сервиза се намира на околовръстното(Христо Смирненски) малко след Военна болница по посока Виница.Това е комплекс със автомивка,сервиз и магазин за авточасти главно за японските марки автомобили.Сградите са червеникави на цвят , името на сервиза-не го запомних....Та сервиза се оказа свестен,ремонта по колата е без забележки.Човека който ме прие явно разбираше от смяна на тези тампони конкретно,свърши работата за около 3-часа и след това отидох в Булавто за настроика на геометрията(Булавто също работи в събота до 18часа).Геометрията беше почти както си трябва и без реглаж,думите на майстора от Булавто бяха че във сервиза са се справили чудесно със задачата. Засега всичко е наред-за после ще видим...Равносметка-Тампони от Карада(работят и в събота мисля че от 9 до към 14 часа)-144лв. Смяна на тампоните във горепосочения сервиз -работи в събота от 9 незнам докога-80лв и около 3 часа и половина. Реглаж за сходимост във Булавто(работи докъм 18 часа в събота) 20лв и около 15 минути без чакането.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...