Jump to content
predatov

Кожена тапицерия

Recommended Posts

Днес се по интересувах за почистване на тапицерията в една автомивка ими обясниха, че е хубаво да се почиства самата кожа, с друг някъв препарат преди да се маже да кажем с Търтал вакс, тъй като се засичала кожата . Имали такъв филм и ако има то къв пък е тоя препарат.Ако някой има повече опит с подръжка и почистване на кожени тапицерий, нека да сподели, ще бъдат полезни съвети както за мен така и за другите колеги.

Редактирано от predatov

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, аз си взех въпросния "turtle wax" преди една седмица от Метро ~8 лв. струва. Преди да третирам кожата на "акордеона" с него само я забързах с леко влажен чист парцал. За мен ефекта от препарата е чудесен - кожата видимо се освежи и стана изключително гладка.Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз като по малак съм работил 3 година на автомивка и там,първо пръсехме концентрат от безконтактно и вода,но трябва да го направиш много слаб концентрата,иначе,кожата може да стане на петна,пръскаш обилно салона и с една гидория почисташ и подсушаваш добре,после мажеш с препарата за кожа и си готов. :) Така ги подържах аз кожените салони и съм нямал проблеми,позрави и успех! :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето една тема за кожените салони ... може и да ти е от полза ТЕМА

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз като по малак съм работил 3 година на автомивка и там,първо пръсехме концентрат от безконтактно и вода,но трябва да го направиш много слаб концентрата,иначе,кожата може да стане на петна,пръскаш обилно салона и с една гидория почисташ и подсушаваш добре,после мажеш с препарата за кожа и си готов. ;) Така ги подържах аз кожените салони и съм нямал проблеми,позрави и успех! :)

Е това ме интересуваше, по точно безконтакният концетрат, от къде мога да си го купя, рабрах че е скъпоТо май тая тема ще я истрият, щот се повтаря, ама ако някой знае да пише в тази или другата по долу ;) Редактирано от predatov

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не е препорачително да почистваш кожата с безконтактно защото можеш да я изгориш малко инфо за това безконтактно на запад го използват за миене на камиони тъй като отнема много време да ги мият с четки а и са високи препаратът садържа киселини когато около 2003 започнаха да го вкарват в бг го предлагаха за миене на коли в резултат изгаряше никелираните части по колата броните а с течение на времето и боята най-добре си вземи какъвто и да е препарат за пране на тапицерия и си почисти салона после го намажи с каквото и да е мляко за кожи(почти всички са с еднакви съставки) и си готов

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...