Jump to content
Oncho_Boncho

Помощ за избор на марширут

Recommended Posts

Моля ви, по опитните от вас в пътуванията до Румъния да ми помогнат с избор на марширут и съвети за пътуването през северната ни съседка. Кой фертбот да предпочета Видин или Оряхово, състояние на пътищата опасни места от обективен и субективен характер. Въобще всичко което се сетите, че може да ми свърши работа. Благодаря ви предварително.Извинявам се на модераторите ако съм объркал мястото на темата :punk:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спазвай ограничнията на скороста , и въобще карай по правилата ,тамощната полиция може да бъде много заядлива и да създаде много неприятности . Иначе рядко се мяркат по пътя ...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш лично ..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Три пъти съм минавал Оряхово-Бекет-Крайова-Таргу Джиу-Петрошани-Дева-Арад, но теб Арад не те бърка.Последното ми минаване през Румъния беше преди 2 години, така че възможно е да не ми е много актуална информацията за състоянието на пътищата, но все пак ще напиша.Денем за ферибота на Оряхово не ми се е налагало да чакам, единствено да се върне от другия бряг. От Бекет до Крайова обаче е пълно със села. Имах чувството, че са на всеки 5 километра и се пътува доста бавно, особено ако има и трафик. От Крайова до Филияши пътя беше в ремонт, направо бяха изринали асфалта, предполагам че сега асфалта е нов и хубав. От Тарго Джио до Петрошани също биваше дори там ми беше любимата част от маршрута заради яките завойчета. От Петрошани до кръстовището с Е68 пътя беше осезателно по кофти. От там вече как е в твоята посока не знам, в нея посока съм минавал от Дева през Себеш за Букурещ - там пътя беше супер.Когато пътувах имаше в доста от селата патрулки с радар, така че карай си в ограничението и спазвай правилата за всеки случай. Мен даже ме бяха спрели на проверка някъде към 11-12 вечерта, но нямах никакви проблеми, държаха се много културно и не са се мъчили да шмекеруват. С румънците също не съм имал проблеми, винаги са ми помагали с напътствия, понеже ориентирането не ми е сила. Единствени проблеми съм имал към унгарската граница, там румънските цигани си показват номерцата. На Българо-Румънската граница един единствен път някакъв българин който незнайно защо беше в граничния пункт на румънците ме заплашваше за 2 евро че ще разтоварва сивика за проверка :) А ако се чудиш какви са цените на бензина-> http://www.clever-tanken.de/statistik6.aspСравнително точен сайт, но не пише за цените на газта.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички които се отзоваха досега. Очаквам още от вашите мнения и препоръки.Поздрави ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...