Jump to content
doktora_stz

бензин в целиндрите

Recommended Posts

колеги някои ако се е зблъсквал със този проблем да сподели.Значи имах на моя прелюд сложен мотор х22а обаче скъса съединител и вместо да свалиам кутя и да сменям съединител реших да сменя направо целият мотор.Така извадих старият и сложих новият но не смених електрониката защото и двата мотора бяха едни и същи а и на старият компа беше със чип.реших да паля колата върти но не пали и в един момент почна да затяга като върти развартях едната свещ и се оказа че цилиндрите са пълни със бензин след това смених маслото и електрониката и колата запали.Случаино ако някои знае какво трябва да се направи че новият мотор да заработи със старата електроника нека сподели щесъм благодарен.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, сигурен ли си че си подвързал правилно дюзите ? Да не би да е имало някакво несъответствие между еку'то и дюзите и те постоянно да са си отворени, и като им цъка компа да затварят? Вместо да са затворени и да отварят на импулси? :Dп.п. Аз се сблъсквам редовно с проблема "бензин в цилиндрите" - всеки път като си запаля колата. :cool::)

Редактирано от kalmara

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм чувал че някои хора сипват масло или бензин на моторите като ги свалят и ги оставят по морги и сервизи... какво трябва да правят тия дюзи че да напълнят цилиндъра с бензин... баси теча

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100% дюзите са били отворене за да се напалнят цилиндрите но интересното е че ништо несам барал по кабелите само нареждам буксите,явно едните се оправляват със – а другите с +.И двата компа са P13 но последните 2 цифри са разлиЧни.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...