Jump to content
JDM.BG

Качествени части в БГ

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте, предстои ми ремонт на дел сол-а, гори масло, сменях гумички, но продължи да гори. Очакванията ми са че като сменя сегменти ще се оправи положението, но като се отвори мотора (д16з6) ще се замерят ризи и вал за износвания и ако трябва ще се сменят и шлайфат необходимите елементи. Интересува ме от къде в бг мога да си взема добри сегменти, основни и биелни лагери и съответно цените им. Също ако можете да споделите опит ако сте правили подобен ремонт. Нов съм във форума и не знам към кого да се обърна за това пуснах тема. П.С. Ако се окаже че ризите са износени какво бихте препоръчали да купя нови ризи или да шлайфам тези или да взема друг блок 2ра ръка и евентуално някакви ориентировъчни цени

Редактирано от Sako_DJ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега мога да те посъветвам само едно на моита хондичка сивик 5 г. ремонта за целия двигател почти ми легна 1000 кинта но поне знам че вътре всичко е океи.а човека които ми е прави ми каза че хонда са единственния автомобил на които блоковете не се захабяват туко така това можеш да го избегнеш а попринцип за части аз се доверих на монтиорчето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...