Jump to content

Recommended Posts

Проблема ми е следнияКопчето за топло и студено се върти трудно в двата края(Когато включвам на топло или обратното се чува едно тракане все едно прескача),Копчето от което се наглася на къде да духа изгуби светлини,като го чукна пак светва,но като почна да въртя топлото и студеното отново се губи светлината.Значи пуснах го да духа на 5-та степен на топло и за 10км в това топло време не можа да стопли купето. Аз мисля че нещо механизна се е прецакал,но ако на някои му се е случвало такова нещо нека да сподели.Благодаря.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Колега, каква ти е колата? Ако е този акорд от снимката мисля че трябва да запретнеш ръкави и да свалиш панела с уредите за парното. Задната част на "врътката" за регулиране на температурата представлява зъбен механизъм, който движи едно жило, което пък от своя страна задвижва кранчето за "топло-студено". Спорд мен именно в тоя зъбен механизъм е въпросното прескачане, за което споменаваш. Иначе след като свалиш панела лесно можеш да си поправиш лампичката за да свети нормално защото явно прекъсва някъде. Не знам как да извадя няколко страници от сервизния каталог за да видиш точно последователността на работа, но не е нещо прекалено сложно. Трябва да се свалят малко пластмаси, но както разбирам нямаш друг избор. Другото нещо, което можеш да направиш е да си провериш кранчето на парното дали се движи нормално, то се намира точно зад двигателя на единия от маркучите които влизат в купето (намира се зад всмукателните колектори на двг отдолу) ако имаш идея как да разбия PDF-а на странички бих могъл да ти пратя и страничките с въпросната процедура но :( явно е много трудно :D(поне за мен). Успех и ако имаш трудности пиши Редактирано от vegata

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Колега Това PDF-a идея си нямам какво е.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"PDF" е Adobe acrobat документ, сервизен каталог за колата. Проблема е че тези файлове се разбиват много трудно.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на пощата не става ли да ги пратиш или по скаип нещо такова че утре ще я разглобявам и дано не счупя нещо :) ,че ще полудея

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги развих няколко болтчета и после пак си ги завих че ме достраша,защото незнам от къде да започна,някой ако знае как се сваля конзолата за парното да помага защото тази лампичка дето не свети ше ми избоде очите и това щтракане на копчето. Не ми се дават кинти да само заради някаква лампа искам сам да си я сменя но ме е шубе.

един прятел с Ровър ми каза че копчета се измъкват и от там се сменя лампичката опитах да ги драпна но не се получи от шубе да счупя нещо после да ме е яд още повече.:)

Благодаря ви предварително.

Публикувано изображение

Ето това копче не свети и толкова ме дразни :D

Редактирано от honda_9977

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...