Jump to content
Soichiro

Сервиз за ауспуси. Не ходете там!

Recommended Posts

Колеги, ако сте от Русе или региона и ви се налага да правите ремонт на ауспуха, ви съветвам да не ходите в сервиза на Даскалов и ко. Убедих се, че там работят абсолютни безхаберници. При обявена цена от 150лв. после ми вземаха 200лв, отрязаха фланеца на катализатора, който е с трите болта и завариха тръбата директно за катализатора. После трябваше да проведа три разговора със собственика и да отида още три пъти, за да разбере, че заварката на тръбата преди крайното гърне е на половина направена и от там духа, като той ( собственика) преди това ме увери, че са прегледали всичко и е ОК. Тази полузаварка той нарече шупла, а аз него бих го нарекъл безхаберник. Дано не ви се налага, но не ползвайте този "сервиз". Единия се намира на кръговото на млечна кухня, а другия е горе до бившата Дунавия.Всички имате познати, дори и с други коли, моля ви разкажете им, за да не си късат нервите хората с такива малоумници :yawn: П.С. Ако модераторите преценят, че темата не е за тук да я преместят!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако можеш направи снимки

Послушай колегата тои го казва от опит, но с тенекеджии.За съжаление има много такива майстори и никога незнаеш като ходиш на сервиз дали няма да ти почупат колата повече отколкото е била почупена преди това пак даже им плащаш накрая.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам колегата какво не е доволен но аз ходих  при ония  АНКО до пазара там ми  махнаха катализатора след което ми взеха една шапка с пари и накрая всичко чукаше и лопаше .Върнах се за да направя рекламация а те сцялата си наглост ми казаха че тази кола не е правена при тях и трябвало да заплатя допълнително.Адски съм афектиран и след като споделих с приятели и те се оплакаха че са им откраднали КАТАЛИЗАТОРИТЕ .Това било практика при тях незнам дали шева им знае но повече там няма да стъпя.

Хора гледайте да не ви откраднат КАТАЛИЗАТОРА
.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...