Markony 2233 #81 Posted February 13, 2019 Предлагам на 13-14 .04 да направим скромна среща на Мотоекспо 2019. Достатъчно е Димо примерно ,като стар моторджия да определи час за среща и да тръгнем по щандовете заедно. Share this post Link to post Share on other sites
dandy 16 #82 Posted February 14, 2019 Да се запиша към темата с един недостатък, не съм притежател на мотоциклет Хонда. Не робувам на марки и модели, деля ги на такива които ми харесват с нещо и други. Определено в тази марка ми харесва балансираната работа на двигателите, като цяло за различните модели и кубатури. Следващият път избора ми на "последен" мотор може да се окаже някоя Хонда Share this post Link to post Share on other sites
digunan 46 #83 Posted March 4, 2019 От миналата година съм с Honda Hornet 600 модел 2006 г. Вчера му смених свещите с иридиеви, заредих акумулатора, запалих го след зимата - даже завъртях едно кръгче, въпреки студеното време. Share this post Link to post Share on other sites
ogibo 3 #84 Posted October 7, 2019 Преди няколко месеца продадох вирагото и сега съм в процес на търсене. Share this post Link to post Share on other sites
troian_88 0 #85 Posted February 11, 2020 аз карам атеве хонда Share this post Link to post Share on other sites
milen_sf 55 #86 Posted June 15, 2020 Honda VT750 Shadow Spirit RC53 1 Share this post Link to post Share on other sites
dimy 24 #87 Posted July 5, 2020 Жълтичкото беше на младини, после остарях и изправих стойката с нещо по-скромно 🍺 Share this post Link to post Share on other sites
Krasi-mir 1525 #89 Posted June 8, 2021 Off Topic На 4.06.2021 г. at 7:56, parts написа: И мен бройте Не се брои. Темата е "кой кара ...". Ти не караш, а возиш в ремарке. Честито, и много безавариини. Share this post Link to post Share on other sites
parts 4 #90 Posted June 8, 2021 Преди 2 часа, Krasi-mir написа: Скрий съдържанието Не се брои. Темата е "кой кара ...". Ти не караш, а возиш в ремарке. Честито, и много безавариини. Нека не прозвучи нескромно но .... 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 5784 #91 Posted June 8, 2021 Поздравче - старо, ама златно! https://www.facebook.com/nbatdorj/videos/3929684413764438 Share this post Link to post Share on other sites
Г.Писаров 153 #92 Posted June 9, 2021 (edited) Аз пък карам мотор Хонда преди да се включа и с автомобил 😁 Сега вече имам Сивик и Акорд Трябва да направя и една обща снимка някой ден 😂 Edited June 9, 2021 by Г.Писаров 1 Share this post Link to post Share on other sites
dakatash 17 #93 Posted June 11, 2021 Колеги, вчера един приятел ме хвърли в размисли. Изкарах А категория, на 32 години съм, като съм изкарал М категория 2005-та, а В категория 2007-ма. Вярно ли е, че първата година след изкарването на А категория има ограничение в кубатурата и мощността на мотора? Никъде не прочетох подобно нещо и никой от инструкторите и колегите не ми го каза. Share this post Link to post Share on other sites
Г.Писаров 153 #94 Posted June 11, 2021 Няма такова ограничение. И аз изкарах А категория на 32. Първия ми мотор е 1000 сс., 92 кс. И още него си карам 😁 Ако имаш навършени години, позволяващи ти да караш съответната кубатура и мощност - стаж не ти е нужен. 1 Share this post Link to post Share on other sites
dakatash 17 #95 Posted June 11, 2021 Мерси, колега. И аз смятам, че поне инструктора щеше да ми каже, макар като цяло "обучението" ако мога да го нарека така да премина самостоятелно и с помощта на други бъдещи колеги на полигона. Помня, че преди имаше някакво ограничение да имаш навършени години повече от 21 или 24 за кубатура над 350 или нещо подобно, може и да греша, но в такъв случай се обезсмисля наличието на категории А1 и А2 или поне така разсъждавам. Share this post Link to post Share on other sites
Г.Писаров 153 #96 Posted June 11, 2021 (edited) По едно време беше условие да имаш 21 г. за да се качиш да караш мотор с по - голяма кубатура. После се появиха тези А1, А2, А3, А4 и т.н. Те са си вече определени с години, кубици и мощност. Но не ги знам кое, как и колко Не съм ги проверявал. Ти нямаш ограничения И умната! Edited June 11, 2021 by Г.Писаров 1 Share this post Link to post Share on other sites
simo vtecman 144 #97 Posted June 15, 2021 (edited) И аз да се присъединя към мотористите. До последно търсех хорнет,но зетката ми изпълни очите. Edited June 15, 2021 by simo vtecman 2 Share this post Link to post Share on other sites
popaay 11 #98 Posted July 20, 2021 Да се запиша и аз, миналия сезон с Honda forza 250 2009г. И вече с малко по мотор😆 Honda hornet 600 2009g 3 Share this post Link to post Share on other sites
dakatash 17 #99 Posted July 23, 2021 Един технически въпрос. Мотора най-накрая дойде, но както беше описано в обявата карбовете са за ревизия. Най-вероятно става въпрос за запушени жигльори на втори и трети карб, защото в движение не може да се изфорсира повече от 5к оборота. Доста ме наплашиха колко деликатна работа е и да не пипам изобщо, но въпроса ми е ако без да ги свалям само махна поплавковите камери и ги изчистя (във мото форума подобен проблем беше решен) и напръскам със спрей за почистване на карбове, какъв е шанса да разбутам нещо. Все пак в менюала е описано дори как да ги синхронизираш сам с часовници. Свещите са сменени и не е от тях. Share this post Link to post Share on other sites
honditeee 39 #100 Posted October 24, 2021 Много малко хора карат мотори във форума или просто малко са регистрирани тук 😄 Аз имам няколко, но в момента нито един хонда. Имах скутер хонда, но го продадох поради харчене на масло. Загледал съм някои модели, но на пазара втора ръка Хонда държат може би най-високите цени заедно с бмв. 😐 Share this post Link to post Share on other sites
Г.Писаров 153 #101 Posted October 25, 2021 Цената при моторите не се определя чак толкова от марката. Да, марки като БМВ, Дукати, Харлей държат висока цена заради самата марка. Не мисля, че Хонда държат по - висока цена от останалите. При моторите определящи за цената са типа, кубатурата, състояние, оборудване. Даже годините не са чак толкова определящи. Със сигурност при еднотипни мотори от различна марка, цената ще е различна ако единия има някакви не изчистени болежки по двигател, скорости, ел. и т.н. Ако и двата са безпроблемни, тогава различните марки ще държат подобни цени. Разлика ще идва от състояние, оборудване и други глезотийки. Определяща за цената също е и колко е масов модела. Моя мотор е Хонда. Еднотипни от други марки, като моя са със сходни цени. Но пък цената на добре поддържан мотор не пада толкова бързо, като на автомобил. Моя е 2003 г. Купих го преди 6 - 7 г. В момента ако реша да го продам, предполагам, че ще успея да му взема същата цена на която го взех. Няма да си избия всичките вложени пари за оборудването, което съм добавил. Ако го поизлъскам може даже да успея да избия и парите за оборудването. Share this post Link to post Share on other sites
dakatash 17 #102 Posted October 26, 2021 На 25.10.2021 г. at 0:16, honditeee написа: Много малко хора карат мотори във форума или просто малко са регистрирани тук 😄 Аз имам няколко, но в момента нито един хонда. Имах скутер хонда, но го продадох поради харчене на масло. Загледал съм някои модели, но на пазара втора ръка Хонда държат може би най-високите цени заедно с бмв. 😐 И аз останах с впечатление, че темата с мотоциклетите не е много актуална тук. Затова и спрях да пиша относно развитието с моя мотор. Да има си мото-форум, но не искам да го коментирам. Share this post Link to post Share on other sites
PiToMeN 74 #103 Posted February 10, 2022 И аз съм моторист, разбира се с Хонда! Моят е NC750X, DCT, 2014г. 5 Share this post Link to post Share on other sites
nakata 176 #104 Posted March 2, 2022 Да се похваля смених Сузукито с Хонда Девил NT 700. 5 Share this post Link to post Share on other sites
parts 4 #105 Posted January 8, 2023 И мене бройте с Honda vtx 1300file:///C:/Users/HP z600/Documents/ViberDownloads/0-02-05-09ffab3b8588b387e81a87732817f25b4bc984f8ab8798440ad577f397c9ee85_2e3481fed976a43a.jpg 3 Share this post Link to post Share on other sites
В. Цветанов 5 #106 Posted April 26, 2023 Да се запиша и аз! 5 Share this post Link to post Share on other sites
Tokio 172 #107 Posted June 9 Да повдигна темата, не можахме да си паснем със Златното Крило и го продадох. Сега си взех от Германия VT500 от който съм много доволен, 1987 година, но само на 40 к км. Смених му маслото в двигателя и диференциала, на коловете също със смяна на семерингите и прахоуловителите. Вторник ще му сменям и свещите. Много ме радва визията му, сега търся ролбар и слюда. Свиркайте ако знаете от къде мога да намеря. 4 Share this post Link to post Share on other sites