Jump to content
antonchev

Осветление на парното

Recommended Posts

До сега четох за подмяна на лампички по бутоните, което е по-лесна работа. Въпроса ми е дали има осветление на ключовете на вентилатора, на разпределителя за въздух и силата на парното. Става дума за Сивик, D14A2, 1996г. Четох някъде, че се "държат на триене" /цитат/ , но не е така. Свалих врътките, но пластмасата не мърда. Май трябва да се сваля цялото барче. Ако е така и някой знае, моля да споделе, а не да се правим на пишман майстори, да откриваме топли води и да нанасяме поразии по пластмасите.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

трябва да махнеш цялата конзола. Има болчета (карам по спомен) при касетофона(трябва да се свали), пепелника, като се свалят бутоните за нагеревателя на задното стъкло и аварийните (май и там имаше) и под ръчната има едно капаче (маха се капачето и има 2 болта). Лампичките май бяха само 2.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лампичките са по-големи от тези , които са в бутоните и са две. Могат да се закупят от почти всеки магазин за авто лампи. Сваля се цялото барче и т.н. както описа колегата по горе. Има и още една лампа е пепелника, потърси и нея. Най-вероятно и тя е изгоряла. Успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...