Jump to content
Ivand15z6

Digital Tuning

Recommended Posts

Имам сивик 6 ген 1.5 114 кониа и искам да я чипна в digital tuning. Интересува ме ниакой правил ли е подобно нещо и има ли файда.Благодаря предварително :afro:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov

Имам сивик 6 ген 1.5 114 кониа и искам да я чипна в digital tuning. Интересува ме ниакой правил ли е подобно нещо и има ли файда.Благодаря предварително :afro:

аз съм слагал чип тунинг на benz cls в диджитал тунинг на един приятел.много са добри.чиповете са им с многог сигурен произход, големипрофесионалисти са и дават гаранция.няма да сбъркаш.гарантирам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Какви са ти о4акванията от тоя 4ип на предполагам сток атмосферка :afro:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

Превеждам питанката на Драгича - само с ядене не става , трябва и акъл. ...или по-точно е искал да каже, че само с чип ефекта е почти нулев.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ся да не излезе 4е се заяждам ама наистина какво се о4аква да се слу4и след като се похар4ат парите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако наистина си решил да слагаш чин диджитал тунинг е мястото. Цените им са по-високи от на други места, но наистина имаш гарантирано качество. Както обаче каза Драгича - ефекта ше е почти никакъв. Чипът ще ти дигне 10% от мощността (доколкото ми е известно - не съм специалист и може да греша), което в твоя случай е около 12 коня. Реално погледнато според мен не си струва. Както вече споменах, не съм голям разбирач и може и да греша. Ако е така нека някой по компетентен по въпроса да ме поправи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за очаквания наисине на атмосферка сток няма много:dry: 1-1.5 дести на 400 метра:)(това го пиша като ориентир)чипа не е главно за мощност а за донастроики :)мисля че 600-700 лв е един чип при тях и един мои приятлена алфата е с чип от тях (Доволен е от швеицария някакъв софтуер използват):D;) тия проценти с мощноста не ги гледаите чип на хонда вдига много малко )

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...бе на дизелите има файда от чип ама за бензинка на която нищо не си подобрявал си е пари на вятъра според мен :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest activity

по добре си намери една малка турбинка повече удоволстие ще ти донесе , примерно от Daihatsu Charade 1.0 turbo или още наречено GTi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gan_san

По скоро има значение не вида на горивото, а дали ДВГ-то си е атмосферка или не. На двигател без принудително пълнене ефекта е едва доловим. Любопитно ми е в какво се състои гаранцията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре, това че чипа няма ефект само на хондите ли е така защото имам приятели с бмв-та и 206 GT, и това пежо бие CRX vti....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10% вдигане на мощността на атмосферка, при това сток :);) ;) Не е истина, както спомена друг колега, по скоро за донастройки отколкото за повишаване на мощността.Хондите са си доста добре , донастройки евентуално при промени в изходяща с-ма, нещо по главата барано и т.н.На сток кола атмосферка, според мен са си грешни пари, за които може да се направят доста по-ефективни неща!!!Лично мнение, всеки има право на избор!!!

Ми на почти сток мерено на дино имаше такава разлика, ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ivand15z6

не очаквам да литне колата просто да стане малко по пъргава. Иначе ни6то не сам и пражил няма катализатор и съм с някав измислен спортен филтър yed мисля че е. Иначе и аз предпо4итам да си сложа турбина но нямам финансовата възможност а и бих я сложил само на B16A2. Благодаря за сега ако някой има да каже още нещо ще се радвам да го прочета :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре де когато няма финанси за турбо,пък и не всеки може да поддържа такава кола,тряя си маисторлък,а не за наи-малкото нещо при маистора,какво може да се пипне че да тръгне повече колата,освен генерация и филтър,които също така както чипа са незначителни?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам сивик 6 ген 1.5 114 кониа и искам да я чипна в digital tuning...

Колега ако сложиш чип, моляте драсни няколко реда в каква степен се е променила колата :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок ще пиша но о4аквам това да стане след около 2-3 месеца. искам да попитам за тази цена какво друго може да се направи и да има по голям ефект от чипа благодаря :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок ще пиша но о4аквам това да стане след около 2-3 месеца. искам да попитам за тази цена какво друго може да се направи и да има по голям ефект от чипа благодаря :D

може да си сложиш спортни колектори и спортна генерация + аир интаке ще има благоприятен интаке

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам сивик 6 ген 1.5 114 кониа и искам да я чипна в digital tuning. Интересува ме ниакой правил ли е подобно нещо и има ли файда.Благодаря предварително :lol:

фаида на кола с турбо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е все отнякъде се почва. Ако искаш да я направиш "самолет", не виждам нищо лошо в това да ЗАПОЧНЕШ с чип тунинг. Но май по-добре е да инвестираш първоначално в това да дадеш на двигателя повече свобода на "дишане". Всмисъл да сложиш спортен филтър и да смениш изходящите колектори + цялата система на ауспуха (например с по-дебели тръби от неръждавейка с едно яко спортно гърне). И накрая можеш да смениш ролката на коляновия вал с олекотена алуминиева... а и нови свещи + хубави силиконови кабели за тях. Турбото после... то пък тогава пак трябва да сменяш колекторите... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...