Jump to content
oleg

Honda Accord 1.8 - седан 136 к.с., 1999г

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Имам планове да си купя такава кола. Предполагам че ще е нов внос от Германия.Може ли някой от колегите във форума да сподели мнение относно автомобила?Двигателят адекватен ли е на размера на купето?По- добър ли е от предишното поколение Акорд с двулитров двигател?На кратко, да купувам или не? :) Предварително благодаря за отговорите и съветите ви.

Редактирано от oleg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей Олег. (просто от любопитство - нещо Руско?) Попълни си профила - ще ти е от полза ако решиш да "останеш"Плановете са хубаво нещо - нека "силата на мечтите" също ти помага :) Ако не тръгваш утре за Германия , то отдели повечко време за проучване и затвърждаване на желанието си , защото тая колца все още е рядкост и не очаквай изобилие от отговори и съвети. Порови се из форума ни и може би ще успееш да заформиш и свое си мнение.За Германията добре си решил. По-добре заобикаляй малките автокъщи а задели някое евро в повече за покупката, и огледай при дилърите. Доколкото съм чувал и виждал, след покупката и в течение на експлуатацията от Тебе, това се оказва доста мъдър финансов ход, (а и нали знаеш - " човек или си плаща , или си ПЛАЩА щот не си е платил"). Така или иначе Ти желая успех в търсенето и късмет с избора-щото си е "секънд хенд". Относно ДВГ-то - търси двулитров - ,ще ти харчи колкото 1.8 но всички други данни са по-адекватни за почти тон и половина, а и се предлага с по-богат списък от екстри (единственната безполезна в БГ е стандартно вгражданата навигация) Спрямо предишното поколение - толкова е по-добър че чак нямат нищо общо. Аз моя го взех април 2004г. (дори не го огледах сериозно - малко тест драйв иии - "опаковайте ми го - купувам") и до сега освен дребни "щети" и консумативи съм сменил един клеморед и тампончетата на предната торсионна щанга - общо 145 лв. На тоя свят нищо не е съвършенно, но тая колца е един от най-добрите опити ТО да бъде постигнато. Намери възможност и тествай някой от предлаганите в БГ екземпляри за да прецениш дали ти пасва , и ако Ти допадне - "накратко" - купувай смело.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купувай смело,колата е страхотна,комфорт,динамика и нисък разход на гориво+дизайн , само един проблем има-като поръчваш части се почва едно дълго и мъчително обикаляне на търговци и ровене в каталози,поне засега,явно модела не е много разпосранен-добре поне че автомобила е супер здрав.Късмет с покупката и да се похвалиш после...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest oleg

Здравей Олег. (просто от любопитство - нещо Руско?) Попълни си .....

Нищо руско доколкото знам, само шопско и македонско :Dиначе много благодаря за доста изчерпателните отговори.Дай боже до един месец в профила ми да пише Хонда Акорд/Сивик.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...