Jump to content
Данчо

първи пост в купува продава

Recommended Posts

нямам нищо против колегата вегас, напротив дори, но искам да попитам правилата ли са променени та успя да пусне тема в купува продава още на първия си пост.Мерси за информацията, ако нещо правя грешка моля да ме коригирате и затворите темата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля ,че се е регистрирал преди приемането на правилото за 50 поста -- Joined: 30-August 07 :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Да, ако си регистриран преди въвеждането на правилото, то тогава то не те засяга. А колегата явно не е писал, просто е имал регистрация. Нищо не е заобиколил, не е и превилегирован ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е превилегирован, но не е и честно спрямо другите регистрирани след 30 август...... :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте от мен :fun: Нов съм във форума, но не и в манията към Honda. :)Ще ви споделя мнението си за това конкретно правило във форума - нормално е нов потребител без мнения да няма право да пуска НОВА ТЕМА в Купува/Продава, ясно е че не трябва да се позволи тези раздели да се превърнат в мобиле и да има потребители, които се регистрират само за да пускат обяви, или такива които с няколко потребителски имена спамят.Но не разбирам от къде накъде нямам право да пиша НОВ ОТГОВОР, когато съм новорегистриран. Не винаги личното съобщение е най-подходящия начин за връзка с продавача. Понякога потребител може да добави полезна информация към обявата, и нямам предвид "много пари искаш" или "може да се вземе еди-колко-си-по-хубава кола за еди-колко-си-по-малко пари", а имам предвид аргументирани мнения за коректността или реалността на цената/обявата, допълнителна информация и т.н. Защото понякога продавачи обявяват нереални цени чисто и просто от незнание, и ако им се даде правилната информация могат, за тяхно добро, да коригират исканата от тях цена, и да си продадат това което продават вместо обявата да стои с невъзможна цена и да се изгуби назад в раздела. И нямам предвид само цената, всякакви добавки които могат да бъдат полезни, а и друга информация. Друг вариант е например конкретния случай при мен - в една обява искам просто да напиша, че колата която се продава съм я взел, и няма смисъл да се вдига темата в раздела, или да бъде дори заключена, защото още се обсъжда от няколко потребителя и стои нагоре в раздела, а реално обявата няма стойност вече, а продавача не е влизал скоро във форума, за да напише "Продадена".Сигурно имате сериозна обосновка, за да го въведете по този начин, не искам да се бъркам в управлението на форума, но поне помислете над предложението ми, и то не заради причината поради която аз искам да напиша НОВ ОТГОВОР в тема отт Купува/Продава, а поради изброените по-горе във втория абзац.Говоря от гледната точка на дългогодишен модератор (Глобален) във forums.data.bg (wwwDotcoM), имам все пак поглед върху поведението на (голям брой) потребители в различни ситуации и считам, че е достатъчно да се забрани НОВА ТЕМА на новорегистрирани юзери. Не взимам под внимание конкретно да се копира от дата.бг политиката, защото техния подход в момента (Купува/Продава темите директно се появяват заключени, но за сметка на това всеки може да ги пуска) също не го одобрявам, а и съм напуснал екипа им преди много много време.ЗДРАВЕ! и ако ми позволите да пусна нов отговор в темата ще се похваля с коя хондичка влязох в клуба! :) :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вижда се че знаеш за какво говориш, но реалноста в нашия форум е такава, че всяко едно такова мнение е глас в пустиня :stupid: ... за съжаление няма кой да реши тоя проблем в близкото бъдеще ...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и аз немога да пускам нови теми още а съм от няколко месеца вече?Пускам мнения кадето трябва маиче . Незнам :D:D:lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...