Jump to content
I-BOY_STZ

ХОНДА ШАТЪЛ

Recommended Posts

Здравейте фенове, Замислям се за този модел, не вървят скъпо, а е доста функционална машинка. Особено ми харесва модификацията Бийгъл, която е по-нова година към 96-96 са. Интересуват ме мненията на колегите, които притежават такива модели или по една или друга причина имат впечатления от тях. Чудя се как стои въпроса с поддръжката на двойното задвижване, също така има основно 2 типа двигателя - 1,5 моно и 1,6 пълна спринцовка. Дали 1,5 няма да е доста муден.Ще се радвам на всякакви отзиви :blink:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би това е една от най-дуракоустойчивите Хонди , които съм карал !!! Перфектен двигател , много добра проходимост , дори с не толкова добри зимни гуми се държи идеално ;) Има обаче сериозни проблеми с ламарините , които се оправят разбира се , НО има и един много сериозен проблем със задния мост , за моделите преди 90 години мисля , страшно ръждясват - целия заден мост и не подлежи на ремонт :cool:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега,аз карам Шатъл 92 от около 1,5 год. и мога да потвърдя думите на Тино, че това е много як автомобил. Проблема със задния мост е решен в автомобилите след 90 год и вече не гният. Зимата е невероятно проходим и е перфектен в зимни условия. Има доста стандартни екстри-ел.стъкла, огледала, люк и прочие. Разхода и зиме и лете ми е горе долу един и същ - около 10/100, като извънградско не пада особено-8,5-9. Малко по шумна е, но е учудващо пъргава и винаги се учудвам как набира по нанагорнище. Верно е също, че се появяват ръжди тук-там, ама не е болка за умиране. Подръжката....абе рядко се троши, а когато го прави-не е толкова страшно. Успех с избора!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...