Shadow^Dancer 18 #1 Публикувано 23 Февруари, 2008 ламбда сонда за катализатора по-скоро за колекторите трябва да е. въпроса е обаче - какво си мислиш че ще стане като го махнеш ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1671 #2 Отговорено 23 Февруари, 2008 Ето колега, аз така си реших проблема:http://forums.hondabg.com/index.php?showto...&hl=д15з8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivand15z6 0 #3 Отговорено 23 Февруари, 2008 Благодаря колега но все пак предпочитам ако има ниакав варянт да го изпразниа тоиа катализатор и да сложа пак него. Дали ще може? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #4 Отговорено 24 Февруари, 2008 Благодаря колега но все пак предпочитам ако има ниакав варянт да го изпразниа тоиа катализатор и да сложа пак него. Дали ще може? най добрия ти вариант е да си смениш колектора,защото с тоя ще имаш ядове ако избушиш катила-пробвано и проверено.Ако искаш имам колектор за теб от 6-та ген. и можем да завъртим един бартер.Ти ми даваш твоя,а аз ще ти дам този без катализатора,че съм намислил нещо и ми трябва колектор като втоя.Помисли и пиши на Л.С. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivand15z6 0 #5 Отговорено 25 Февруари, 2008 От кой мотор е този колектор. Понеже аз се разбрах за утре да го избушвам, препорачваш ми да не го правя така ли? какав е ефекта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #6 Отговорено 25 Февруари, 2008 ако е здрав да го "избушваш" е тъпо, до година като приемат еко законите да се кара с катализатори и ще те избушат тебе купи си едни спортни колектори 4-2-1 и едно резонаторно гърненце и пей сърце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivand15z6 0 #7 Отговорено 25 Февруари, 2008 Колко струва този спортен колектор и каде мога да намеря такъв? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARBON 0 #8 Отговорено 25 Февруари, 2008 Колко струва този спортен колектор и каде мога да намеря такъв? http://pmconsult-bg.com/headersinfo.htmзаповядай препоръчвамти тези с керамичнотж покритие защото стоманинети ще трябва да ги изолираш с термо бинтове а това са към 100лв още отгоре а керамичните са изолерани с керамика и са по евтини а вършат същата работа генерацеята на зад е хобаво да е Ф55мм накрая завършваш с ремус минтак за стотина лв върши добра работа успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове