Jump to content
GeorgiP

проблем със оборотите

Recommended Posts

Колеги имам следния проблемЗабелязах че при натискане на педала на газта до определено положение независимо дали на 1000 , 1500 2000 и тн оборота в минута оборотите "играят" въпреки че не си мърдам крака и съответно педала не мърда .... но оборотите играят. Пробвал сам повече от 10 пъти в различни дни , с различни обувки и т.н. - тоест премахвам външните фактори - следователно проблема е някаде в автомобилаА при празен ход е добре ( но пък май са малко ниски празните обороти)Е ако някой е имал подобен проблем нека сподели - благодаря предварително! И един интересен въпрос - на оборотомера между нула и 1000 оборота има 1 малко деление много близо до 0 - според мен това деление бъпреки че е ниско - не е по средата - показва 500 оборота - вие какво ще кажете. Това е странично и просто ми е интересно дали съм прав!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, аз също забелиазах,че понякога имам проблен с оборотите,но е малко по различен.Когато е студена и превклюявам се форсира много силно но после се оправя това не е винаги и сам сигурен,че когато отида в сервиза това няма да се случи и го наблюдавам много внимателно.При теб ако е постоянно тогава е по-лесно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...