Petar(1) 0 #1 Публикувано 12 Октомври, 2007 Я, ако може някой да ми каже как е състоянието на пътя до хижата, ще съм му много благодарен. Не за друго ами да си преценя за колко време ще стигна. А и ако може някой да ми каже някак ориентировъчно от каде се минава. Живея в София от 6 години, но натам не съм се запътвал, по простата причина, че предпочитам родопите . По-ниски са и няма толкова изкачване , а аз съм си мързелив. Аааааа, да уточня, говоря за ходене с Хондето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 12 Октомври, 2007 Състоянието на пътя е много добро, има на няколко места пропадания на паветата, но те са рядкост и се получиха след големите порои преди време. Стига се през Драгалевци само, като стигнеш на площада и там ще питаш кой път точно да поемеш, него като го хванеш няма пускане 22км. нагоре... с колело съм го мерил... стига се за 4 чАса ама с кола нали се сещаш... 22км.... за поливин час макс! Самата хижа е също в добро състояние, макар заради популярността си да е с лееко завишени напоследък цени... 12лв/нощувка и яко скъп бар и хранителен блок. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petar(1) 0 #3 Отговорено 13 Октомври, 2007 Състоянието на пътя е много добро, има на няколко места пропадания на паветата, но те са рядкост и се получиха след големите порои преди време. Стига се през Драгалевци само, като стигнеш на площада и там ще питаш кой път точно да поемеш, него като го хванеш няма пускане 22км. нагоре... с колело съм го мерил... стига се за 4 чАса ама с кола нали се сещаш... 22км.... за поливин час макс! Самата хижа е също в добро състояние, макар заради популярността си да е с лееко завишени напоследък цени... 12лв/нощувка и яко скъп бар и хранителен блок. Благодарско, днеска сутринта заминавам да се уверя. Само дано не стане много студено, че не съм си убул зимните гуми. А да се похваля таман си ги купих Мишленки Алпин А3 , много се кефя, дето се вика само аз и шумахер караме с такива. А за Акорда на малкия брат взехме бриджстонки , абе общо взето си поглезихме колите за тази зима. Ама се надявам преди ноември да не ми се налага да ги слагам, просто съм си наумил да не е преди 1-ви ноември. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petar(1) 0 #4 Отговорено 13 Октомври, 2007 Модераторите ако искат и им се занимава, могат да заключат или затрият темата. Аз получих инфото , което исках 10х отново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове