Калоян Кателиев 0 #1 Публикувано 13 Август, 2007 Здраво, колеги!Онзи ден ходих в сервиз при познати във Варна да повдигнат Ежко, па да погледнем отдолу к'во съм му направил за 2 месеца и се установи, че големите тампони на задните носачи са "тръгнали" вече, както и долните шарнири. Според пичагата, който направи огледа и ми ги показа тия неща, щели да ме изкарат още 10-ина хиляди километЪра. Отидох в будката за японски чаркове долу на "динения пазар" срещу ХЕИ-то и оттам ми казаха 10,80 лв. на тампон и 17 лв. на шарнир. Някой може ли да потвърди, че това са реални цени за японски такива части? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIGIGI 0 #2 Отговорено 13 Август, 2007 ****************** Здрасти колега, ако тези тампони са същите като на моята(диаметър около 8-10см.) аз ги смених и моите бяха поне около 30лв.(не мога да си спомня точно).Тези които сложих бяха некви ментаци мисля, т.е. не са оригинални. Така че мисля тези пари за твоите са доооста малко дори и за ментетаА пък и шарнирите ми са струват евтини.... Някой друг който е сменял да каже да не са други тампоните все пак моята е комби... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #3 Отговорено 13 Август, 2007 И на мен ми се стори подозрително евтино, затова питам. А ти твоите от NIPPARTS ли ги дръпна или от друго място? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
holigan 1 #4 Отговорено 13 Август, 2007 Здравей колега, значи аз смених големите тампони на задните носачи преди 3 месеца като си купих оригинални за скромната сума от 65лв бройката. Така че тези от 10.80лв едва ли си заслужават като съм чувал че изкарват не повече от 10-15хил. км.Решението е твое какво ти е по-изгодно изгодно Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #5 Отговорено 13 Август, 2007 (Редактирано) Парите не са проблем. Исках просто да проуча кой какви пари е давал за тези части, за да си направя средностатистическа оценка каква цена на тампон да диря. Ясно, ше са 60+ на тампон. Много ви благодаря, бяхте супер полезни! Ще търся японски. :DP.S. Малко нагло, ама ... шарнирите? Някой нещо за тях? Аз и през "Самурай" в Габрово ще мина да видя как ще ме одерат за nippon-ски чаркове. За справка - корейска броня (без значение дали предна или задна) за EJ/EK - 150 лв. Японска такава - 770. Не знам по другите места как е. Редактирано 13 Август, 2007 от Rammkopf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #6 Отговорено 13 Август, 2007 Шарнирите, колега - турски, с прилично качество 12-13 лева бройката ги продаваме клиентска цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #7 Отговорено 13 Август, 2007 А "оргюналдъ" от Джапан? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #8 Отговорено 13 Август, 2007 На мен за заден тампон на преден носач в бултрако ми искаха 60 лв, а на цар симеон ментаците беха по 50лв. Това става въпрос за големите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #9 Отговорено 14 Август, 2007 Подозирам, че ще са същите като предните тампони на задните носачи. Разбрах, че там е истината - 60+ лева на бройка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове