Jump to content
Sign in to follow this  
emonai

Грешки 0341 и 0441

Recommended Posts

Здравейте, и моето CRV ме предаде! Почувства се загуба на мощност, върви, но не е как беше. Първо го отдадох на лоша газ и постоянно съм на климатик и не му обърнах внимание, но след като  презаредих газ и пак остана отделих време за "скъпата" Опитах да изфорсирамм, но тя се задавя в горните обороти.

Прочетох я с LM... и показа тези грешки, интересно бяха 10 грешки, като след 0341и 0441 имаше в скоби различни цифри (06) (15) и др. Изтрих ги и колата започна да се форсира нормално, но след малко каране пак същото. Та сменяли ли сте датчик на коляновия вал и от каква марка сте доволни, че има от 30 до 130 лв. И дали ще имам успех ? Щеше ми се да ходя с нея на море, а в сарвиза в овча купел на Слави имат часове, чак края на септември. Че ако я оправя аз или ще е случайно или ще е временно, а на друг "скъпата" на ми са дава!

Posted (edited)

Качих колата на канала, и леле Мале! Ако това е датчика под изпускателния колектор. То не мога да го видя хубаво, камо ли да го сменя, ще пробвам да сваля дясната гума, но не съм оптимист.

Edited by emonai

Никъде не намерих снимки или клип за датчика на коляновия вал за мотор R20A2.

За това качвам малко снимки

20240723_101443.jpg

20240723_101458.jpg

20240723_101628.jpg

20240723_102340.jpg