Jump to content
Sign in to follow this  
Tablanet

Отново багажник

Recommended Posts

Здравейте, колеги. Колата е от подписа - 7-ма генерация комби 2.2 дизел 2007 г. Багажникът ми досега никога не беше правил проблеми, но спря да се ,,щраква" при затваряне. Тоест отваря се без проблем от копчето вътре и ключа, затваря се, но не се щраква и трябва да го натисна с ръка. Предполагам ще трябва диагностика, та може ли да препоръчате при кого да отида  като става въпрос за Русе, Варна и околията. Благодаря предварително! 

преди 51 минути, I_Yordanov написа:

Леле, не знаех за него. Гледам предимно с газифициране се занимава, но ще го преслушам и за багажника. Благодаря, колега!

Posted (edited)

За Варна мога да ти препоръчам Japan plaice, ако не успееш да се докопаш до Маркони 😁 Там правих моята врата на комбито.

Не знам и Миямотото дали не може също да помогне, пак Варна. Знам и още едно място за Варна но там бих те пратил в краен случай.

Edited by Г.Писаров

На 12.07.2024 г. at 0:24, Г.Писаров написа:

За Варна мога да ти препоръчам Japan plaice, ако не успееш да се докопаш до Маркони 😁 Там правих моята врата на комбито.

Не знам и Миямотото дали не може също да помогне, пак Варна. Знам и още едно място за Варна но там бих те пратил в краен случай.

Благодаря, колега.

Твоята проблем от какво се оказа?

On 7/10/2024 at 6:51 PM, Tablanet said:

Здравейте, колеги. Колата е от подписа - 7-ма генерация комби 2.2 дизел 2007 г. Багажникът ми досега никога не беше правил проблеми, но спря да се ,,щраква" при затваряне. Тоест отваря се без проблем от копчето вътре и ключа, затваря се, но не се щраква и трябва да го натисна с ръка. Предполагам ще трябва диагностика, та може ли да препоръчате при кого да отида  като става въпрос за Русе, Варна и околията. Благодаря предварително! 

Самия механизъм на ключалка има болтове за регулиране едва ли ти трябва толкова специализиран сервиз.

• Thanks 1

На 13.07.2024 г. at 16:25, Tablanet написа:

Благодаря, колега.

Твоята проблем от какво се оказа?

Веднъж имах проблем с прекъснат кабел в снопа. Веднъж имах проблем с букса на един сензор. Отрязохме я и вързахме без букса. Последния проблем беше прецакан управляващ блок. Сменихме го.