Jump to content
Sign in to follow this  
list

CR-V скъсана кормилна рейка

Recommended Posts

Искам да запитам дали някой е имал някакви проблеми с кормилната рейка. Конкретно колата е внесена от канада (CR-V 2018 1.5 бензин) . 

Днес се заговорих с притежател на въпросната Хонда за мнение за колата. Сподели нещо което много ме притесни. Тааа:

Тръгвайки от паркинг във Варна взема ляв завой, после се движи по права и спира на светофар. При светване на зелено потегля и опитва да завие отново на ляво. Чува се изщракване и колата не може да завие. В сервиза казали скъсана или счупена (не си спомням)  кормилна рейка.  Напро се стъписах. Човека каза, че малко преди това е карал по магистралата с 150 км/ч. Направо ме отказа да си купувам.

Това е твърде общо казано.

Добре е да се знае коя точно част от рейката е дефектирала.

Диагностика от сервиза + снимки ще помогне да не се всява паника!

Това не е лист хартия да се скъса. Ако може по-точна информация, че така малко е като рибаря с рибата с ееееейййй такова око. Изначално, не вярвам да е "скъсана" рейката а вероятно някой накрайник да е сдал багажа за което CR-V-то няма вина. 

• Like 1

Ще се опитам да се свържа със собственика да ми даде повече инфо, но щом не сте запознати, значи да не се стряскам :-)

Не съм влизал отдавна във форума...ами стрийма си е стрийм. Много здрава жапанка!

Принципно не слагат електрически рейки от вчера в различни модели на хонда. Има хонда джаз спукани от каране и още са им здрави ел. рейките. Много неща може да са, така да хвърляме боб малко няма смисъл.