list 2 #1 Posted June 5, 2024 Искам да запитам дали някой е имал някакви проблеми с кормилната рейка. Конкретно колата е внесена от канада (CR-V 2018 1.5 бензин) . Днес се заговорих с притежател на въпросната Хонда за мнение за колата. Сподели нещо което много ме притесни. Тааа: Тръгвайки от паркинг във Варна взема ляв завой, после се движи по права и спира на светофар. При светване на зелено потегля и опитва да завие отново на ляво. Чува се изщракване и колата не може да завие. В сервиза казали скъсана или счупена (не си спомням) кормилна рейка. Напро се стъписах. Човека каза, че малко преди това е карал по магистралата с 150 км/ч. Направо ме отказа да си купувам. Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6261 #2 Posted June 7, 2024 Това е твърде общо казано. Добре е да се знае коя точно част от рейката е дефектирала. Диагностика от сервиза + снимки ще помогне да не се всява паника! Share this post Link to post Share on other sites
Mkilla 1016 #3 Posted June 8, 2024 Това не е лист хартия да се скъса. Ако може по-точна информация, че така малко е като рибаря с рибата с ееееейййй такова око. Изначално, не вярвам да е "скъсана" рейката а вероятно някой накрайник да е сдал багажа за което CR-V-то няма вина. 1 Share this post Link to post Share on other sites
list 2 #4 Posted June 8, 2024 Ще се опитам да се свържа със собственика да ми даде повече инфо, но щом не сте запознати, значи да не се стряскам :-) Не съм влизал отдавна във форума...ами стрийма си е стрийм. Много здрава жапанка! Share this post Link to post Share on other sites
Drone 791 #5 Posted June 13, 2024 Принципно не слагат електрически рейки от вчера в различни модели на хонда. Има хонда джаз спукани от каране и още са им здрави ел. рейките. Много неща може да са, така да хвърляме боб малко няма смисъл. Share this post Link to post Share on other sites