Jump to content
Sign in to follow this  
Daniel 77

Покупка на CR-V бензин

Recommended Posts

Здравейте, съфорумци! Поизчетох доста по темата, но държа да попитам и в отделна тема за терзанията ми😁. Решил съм да си закупя бензинова CR-V 2.0 или 2.4. 

Та молбата ми е да ме посъветвате кой от двата модела е по препоръчителен и за какво да внимавам когато ги оглеждам? Тази събота ходих да гледам една 2.0. Съответно по думите на продавача, бях изключителен късметлия и модела, който оглеждах, беше единственият и нестравним, абсолютно перфектен. Но човека просто си гледа работата...😁 Предстоят ми поне още два огледа на други модели. Апелирам към компетентността ви и моля отново за съвети!

Струва ми се, че темата не е за този раздел.

@Daniel 77 уточнете за коя година говорите, най-добре дайте и снимка, за да понижим темата с генерация надолу.

Щом държите да попитате в отделна тема за терзанията Ви, кажете какви са били те с колата, която сте гледали и какво точно Ви интересува.

• Upvote 1

Конкретно ме интересува 5та генераци. Модела след 2017 година.

преди 15 минути, Honda_Z написа:

Струва ми се, че темата не е за този раздел.

@Daniel 77 уточнете за коя година говорите, най-добре дайте и снимка, за да понижим темата с генерация надолу.

Щом държите да попитате в отделна тема за терзанията Ви, кажете какви са били те с колата, която сте гледали и какво точно Ви интересува.

Общо взето колата ми направи добро впечатление за първи оглед. Но молбата ми е конкретно с какво да внимавам.

2,0 или 2,4 са американки.Тоест - оправени след удар.Но колко и как са оправени, е друг въпрос.

• Like 1

А принципно, ако не са ударени, добри ли са? 

Edited by Honda_Z
Моля, не цитирайте цялото предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него.

Принципно са добри.Хонда е това.Но от Америка/Канада на 100% са удряни, наводнявани, с щети и т.н. Повярвайте, доста време гледам такива, познавам доста хора, вкарващи от там - ако не е с "нещо" колата, то няма как да е на добра цена и да се докара тук. Само доставката е 10000лв...Гледал съм тук в България поне 5 коли,които самите търговци са ми показали в какво състояние са били. И въпросът е как са поправени - читаво или колкото да се продадат с добра печалба. Внимавайте .

Edited by Honda_Z
Моля, не цитирайте цялото предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него.
  • Like 1

Благодаря! Мнението ви е много ценно! А ще ме посъветвате ли за какво да огледам колата, ако реша да купувам?

Edited by Honda_Z

Това е нормален автомобил.

Гледаш за поносима ръжда, слушаш как работи мотора, тестваш как е в движение (кутия, окачване, трансмисия), оглеждаш интериора да няма щети и петна по колонките (ако е с шибедах) и по мокета (под него) - да не мирише странно и "скачаш".

От Канада има и не удряни - минават търг защото са конфискувани. Желателно е да ти покажат обявата и снимки на състоянието и от там. Ако "нямат", няма как да знаеш какви са били щетите и приемливи ли са за теб, спрямо цената.

Вече като я вземеш и обслужиш, с времето ще разбереш от какво има нужда.

• Like 1

.... и не на последно мсто - двигателя е с директно впръскване. Това в слуай, че ще се слага газова уредба.

Гледам една обява на модел 2.0 от 2018г, на който е монтирана газова уредба с директно впръскване Prins. Възможно ли е продавача да е "вдигнал" малко годините:rolleyes:?

Edited by Honda_Z