Димитър Д 0 #1 Публикувано 23 Февруари, 2023 Off Topic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Д 0 #2 Отговорено 24 Февруари, 2023 Преди 11 часа, Димитър Д написа: Скрий съдържанието Преди 11 часа, Димитър Д написа: Скрий съдържанието здравейте,имах H23 но катастрофирах с нея .Наистина са много здрави и сигурни автомбили.Купих ощет една изгодно H20 за части и сега тя е на пиедестала,карам си я иси я реставриарм.Преди две седмици ще тръгвам за работа,запали без проблем поработи около минута и огасна и от тогава не мога да я запаля,бубината има напрежение ,кабелите и дистрибуторната капачка са нови,бензиновата помпа работи(Направо започна да тече бензин през ауспоха) но не пали и не пали,не дава искра на свещите,мисля да опитам с делкото H23-та сигорно ще го преправя,ако някой има идея моля да сподели защото в момента е в гараж за месец а имам още много за правене,Балгодария Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Д 0 #3 Отговорено 24 Февруари, 2023 Преди 18 часа, Димитър Д написа: Покажи скритото съдържание още нещо ме мъчи,някой да ме насочи към правилиния магазин за да сменя тази отживелица със електронно запалване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 27 Февруари, 2023 Какво ще рече електронно запалване ? Кога за последно са гледани капачка, палец, кабели и свещи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове