Jump to content
misho

Отново съм ФЕН

Recommended Posts

Благодаря за специално отделеното време и внимание и за това, че след изказване на мнение различно от това на администратор и подкрепящ го модератор ми махнахте "почетен фен", която привилегия ми бе дадена от хора създали този форум, а не от Вас, управляващите на деня.

Просто затвърдихте твърдението ми, че различните мнения не се приемат. Доказахте какво и на кого? Доказахте колко сте дребнави и жалки!

 И темата да заключите, и да я скриете и да я изтриете, все тая. Ако ще и да ме дерегистрирате от форума, аз по-малко фен на марката няма да стана, нито пък ще ми промените мнението по дадена тема. 

Да сте живи и здрави. 

  • Харесвам 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо в този живот не е даденост. Аз те направих фен. Не можеш да си почетен член на този форум. Не и с това отношение.

 

Различното в мнението ти беше в квалификациите към форума и обсъжданите в него не важни неща. Това обижда не форума, а хората в него, защото хората правят форума. Подобна реторика не трябва да е присъща и на хората от групата "фен", камо ли на "почетен член".

 

Със здраве!

  • Харесвам 2
  • Благодаря 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То "титлата" е почетен член, не че има някакво значение.

Дано поне да сме уцелили с "фен". 

Както и да е, жалки сме... 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
На 30.09.2022 г. at 19:04, misho написа:

Фен

 

То пък голямо чудо. Аз като съм потребител да взема да да се самообеся ли. Що издребнявате?

  • Харесвам 1
  • Нагоре 1
  • Благодаря 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 19 часа, Honda_Z написа:

Нищо в този живот не е даденост. Аз те направих фен. Не можеш да си почетен член на този форум. Не и с това отношение.

 

Различното в мнението ти беше в квалификациите към форума и обсъжданите в него не важни неща. Това обижда не форума, а хората в него, защото хората правят форума. Подобна реторика не трябва да е присъща и на хората от групата "фен", камо ли на "почетен член".

 

Със здраве!

 

Напълно съм съгласен, че нищо в този живот не е даденост, важи за всички ни.  От друга страна аргументацията ти за действията е интересна. 

Моля за пояснение по отношение на действията ти в качеството ти на модератор, които в случая смятам за недопустими и абсолютно на емоционално ниво и  лично отношение към мен.  - Какво е моето отношението към форума? Моля посочи (цитирай) с кое обидих хората съставляващи този форум, респ. форума? Кое правило наруших на форума? Кое се третира като квалификация в темата за R20A3 и кои "НЕ ВАЖНИ НЕЩА" обсъждах в дадената тема?

 

Дали съм фен или не, не определя нито модератор, нито администратор в този форум. Пребиването или не в този форум също не определя дали съм фен. В този ред на мисли, твоята квалификация за "НЕ ФЕН" е най-малкото неуместна.

 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 18 часа, dindin написа:

То "титлата" е почетен член, не че има някакво значение.

Дано поне да сме уцелили с "фен". 

Както и да е, жалки сме... 

За който ме познава, знае че титлата "ФЕН" е в сърцето ми.

За "жалки" се извинявам публично, лично на теб и останалата част от администраторски и модераторски екип, които нямат нищо общо с действията на този който премахна титлата "почетен член". 

 

 

Редактирано от misho

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 8 часа, misho написа:

Кое правило наруших на форума?

Къде в тях пише и, че аз трябва да се аргументирам, на теб, и то повече от веднъж?

 

И ще ти отговоря с въпрос - "В чужда къща си" би ли било достатъчно? На какви мисли те навява това и познато ли ти е като начин на изразяване?

 

Само че едно време такива теми ги триехте, нали?! Е, тази само ще я заключим, но ще я оставим видима. Който каквито иска изводи да си прави.

 

П.П. @docev ти си обратното на потребител, ако има такова. Човек, който тук много повече дава, а не потребява. Ще проверя как се променят автоматично титлите на "потребителите", които не са част от вторични групи и ще го променя.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Размислих, нека си поговорим.

 

Миналата година си играх да коригирам правилата, които бяха написани на изключително груб тон, с куп повторения. По чие време се дописаха тези правила с новите забрани за коментиране в раздел "Пазар", на които хората и досега се сърдят?

 

По чие време се създаде групата (а с нея и титла) "Mr.Компетенция", в която се слагаха хората от форума, за които се смяташе, че пишат повече от колкото трябва? Уважително ли е това и какво впечатление създава у останалите?

 

По чие време наказаните потребители отиваха в групата "Бананизиран"? Уважително ли е това и много ли е забавно? Прекръстих я наскоро на "Деактивиран" с извинения към засегнатите, макар и да не са тук, за да го видят. Въпросът е какво говори на останалите.

 

Габровската групичка кога и защо спря да пише? Имаш ли идея колко още хора са "сърдити на форума" и с това не можем да се преборим и до ден днешен? Защото в техните очи форумът си е форум и ходи обяснявай, че хората зад него не са същите.

 

Бултрако, където казваш, че ходиш да си сервизираш колата, защо не щат да чуят за форума и те? И тук ли нямаш идея?

 

В момента сме останали трима човека, на които всичко това се крепи и един в сянка. Крепи, защото далеч не цъфти. И за добро или не, в момента от нас зависи с кое какво се случва. Моята почит никога не си я имал, защото съм във форума малко от преди теб и съм видял (изтърпял) не едно нещо, което не ме е отказало да съм тук. Някой ти е сложил титлата "почетен член". Вече не е сред нас и не знам за какво го е направил. Стои си ти, както и на други хора, част от които не познавам. Но за разлика от тях, ти се явяваш, и ни в клин, ни в ръкав започваш да съветваш как да сме си прекръстели форума и как в него не се обсъждали важните в живота неща?! Сериозно?! Такива членове не ни трябват, камо ли почетни.

  • Харесвам 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че имаш желание да обсъждаме, поразсъждаваме и т.н. 

Ще се опитам да отговарям по ред, въпреки, че ти не отговори директно на моите въпроси, а засипваш с нови към мен. 

Продължавам да настоявам да разбера кои правила наруших?

 

В отговор на твоите въпроси:

 

За правилата - писани са от шепа хора, когато форума се управляваше еднолично. Но и във форума бяхме толкова хора, че се познавахме лично всеки един със всеки друг, независимо от коя точка на БГ сме. Няма да цитирам имена, ще говоря за себе си и моите действия. Имахме 1 администратор и бяха 2-ма модератори и после започнах аз и още 1 човек като модератор. След около 2-3 години постепенно се оттеглихме един по един по семейни причини. Налагало ни се е да си лъжем жените че имаме любовници, за да можем да стоим до късно в сервиза и да се подготвим за състезание или да мислим как какво да направим за форума и феновете (събития най-вече, бяха доста често) , но и това отмина.

 

Специално за "купува" и особено за "продава" - правилата бяха безмилостни, защото нямаше правда и едни продаваха на гърба на останалите. Технологичните възможности също бяха ограничени тогава или поне не знаехме как да го направим. Всичко се финансираше от джоба на шепа хора и от сърце. Не е фенско нали? Всички тези, които аз лично съм наказвал с 10% предупреждения (само такива права имаха модераторите) и това предупреждение по неписани правила до 6 месеца се махаше, ако забравим ни подсещаха и пак го махахме. Аз още си имам в историята заветните 10%. Точно с тези, които ни създаваха най-много проблеми, точно с тях и до ден днешен сме в много добри приятелски отношения. Сещай се сам защо, не е защото ги наказвах, фенското в тях е в сърцата им, както и при мен.

 

По мое време титла "Mr.Компетенция" не е имало поради простата причина че в технически и спорт пишеха една шепа хора, просто тогава нямаше други компетентни.

Група бананизирани, която цитираш е било тема, която нямах привилегия да достъпвам. Видях я в последствие при получаване на друг вид права във форума. Бананизиран е от "бан" Това е било тема в която са се обсъждали администраторски решения и действия, както споменах по-късно и аз можех да чета и коментирам. По спомен хората с БАН са били единици. За да се достигне до там, смятай, че търпението е преливало много, много, много, ама много. Имахме и един спамер, няма да му казвам името, че и с него си останахме приятели, че дори днес е и в политиката на БГ :-)

 

Габровската групичка спря да пише доста след прекратяване на моята модераторска дейност, а "сърдитите на форума" (и по-скоро един човек ги поведе), търсеха комерсиализация за която по това време все още бяхме против въпреки трудната издръжка на форума.  

 

Бултрако е тежка тема - говорено е с тях многократно в годините, но поставяха условия, които не бяха в интерес на форума, те също търсеха само комерсиалната полза от форума. Аз лично знам как сме търсили спонсори за националните срещи и пак вадехме от джоба си без да се разбира от феновете. Говорено е и с Бултрако, уви не намирахме обща пресечна точка. 

 

Посещенията ми при тях за обслужване нямат нищо общо с форума. Първо  -гаранция, друго- просто съм доволен от обслужването, от прозрачността - знам колко струва труда, колко и какви части са вложени. И въпреки, че "До като оправят жена ти и колата не трябва да гледаш", аз стоя и гледам как се отнасят с колата докато я обслужват. Не ми се налага да чакам със седмици и месеци за час, обаждам се, записвам за след ден, два, три и си върша работа. При мен лично времето е най-скъпият ежедневен ресурс. Дори да платя нещо по-скъпо, нямам време да чакам общи поръчки и т.н. Повярвай ми в момента в който и се издънят нещо по колата ми, ще ги съдера преди да ги сменя, но читавите сервизи в БГ са единици за съжаление, а по-добър избор от тях поне София за момента нямам.

 

 

Знам, че сте останали малко хора и крепите и това може само да ме натъжава, но понякога човек трябва да внимава какво си пожелава, да не вземе да му се случи.

 

Не си спомням но е било поне преди 5 години, може и да греша (вижте темата с предложения за подобряване на форума). Тогава бях помолен от един от основателите на форума да отделя време, да се включа, да помогна, да променим нещо. Скъсахме си задника да стане така, че форума да се поеме от млади хора, ентусиасти. Казахме си, нека се промени управлението, нека тези хора им дадем възможност и това и направихме.  Само домейна "hondabg.com" остана на отговорно пазене при стар доверен фен. Да, промениха се някои неща но само технологично. 

За съжаление като гледам от тези, които решихме да се даде път на нови хора всички са прокудени от сегашните, получили това право на управление. Тук с пълна сила важи приказката "Храни куче да те лае". 

Точно, че не знаеш кой и за какво ми е дал тази титла, нямаш право и основание да я махаш. Дали съм тук или не сега и дали съм регистриран малко след теб в този форум няма значение. Пропускаш важни моменти, надявам се да ги осъзнаеш. 

Смятам, че бях повече от изчерпателен. Със здраве и аз минавам в режим guest, защото  за мен бе въпрос на чест, но това не е добре познато на днешно време.

 

 

Редактирано от misho
  • Нагоре 1
  • Благодаря 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 47 минути, misho написа:

Продължавам да настоявам да разбера кои правила наруших?

Няма правила, по които това се дава, няма и такива, по които се отменя. Свикнал съм да слушам от всякакви хора, какъв е бил форума, но от "почетен член" ми идва малко в повече. Колко пъти искаш да го повторя? Не си наказан, просто на почетен член не му отива да говориш така за hondabg.com.

 

Дотук разбрах, че нямаш нищо общо с най-мракобесните времена във форума и са те викнали да го спасяваш. Доообре. 

 

След като говориш за скъсани задници, каквито не съм видял, искаш ли да ти сдам всичките си задължения? Напълно сериозен съм. Лично аз няколко пъти спирам останалите да се откажат. Ще ми олекне от всичко, както и от теми като тази. За 23 години, откакто карам хонда и двуцифрено число автомобили, минали през мен, ще се оправя и без форума, все си мисля. Искам да видя ти какво (по-различно от първия път) ще направиш обаче.

 

Чест може да не е добре познато в наше време и начинът, по който реагираш най-горе за новия ти статус в "масления" форум само показва. Каква чест... Само се виж какви квалификации отправяш към хора, които не познаваш. Нищо не се е променило.

 

Та сега, искаш ли да си повече от guest? Ама не "почетен член", а директно с уайлдкард "модератор/администратор"?

 

П.П. @docev това "потребител" не е група, а ранг:

изображение.png

който ти излиза под ника. Няма общо с групата "фен", в която си, както всички останали.

  • Харесвам 1
  • Благодаря 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Факт е че този форум съществува по неясен за потребителите си начин, както и че хора от различни поколения минали през него все някак го държат в "положителна плаваемост" за добро и в лошо.

Факт е че властта опиянява - поради което той има всякакви разклонения и деривати.

Факт е че има огромна членска маса, както и потенциал.

Факт е и че никой не знае за какво да я ползва позитивно, както и че тя няма да позволи да бъде злоупотребено с нея.

Една истинска мини държава, с всичката гняс и прелест в нея.

И на целият този фон и история, поредното "нищо ново по смисъл".

Твърде много фак във факти. Дано се роди нещо?

Бай дъ уей - някой запознат и с памет + време и мерак е добре  да напише историята на това hondabg.com защото новите хал хабер си няйн кой / кои, кога и какво са сторили. Там е и мястото на "почетните", защото в днешно време има само "по-четени", а стожерите минаха в сенките.

  • Благодаря 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 55 минути, Honda_Z написа:

Няма правила, по които това се дава, няма и такива, по които се отменя.  

 

Дотук разбрах, че нямаш нищо общо с най-мракобесните времена във форума и са те викнали да го спасяваш. Доообре. 

 

След като говориш за скъсани задници, каквито не съм видял, .........

 

Та сега, искаш ли да си повече от guest? Ама не "почетен член", а директно с уайлдкард "модератор/администратор"?

 

Така, поне разбрах, че действията ти към мен са абсолютно на лична основа. ОК.

 

Не си разбрал и няма и да разбереш, защото не знаеш кой, с кого и какво  се наложи да говори (и да се моли) за да се оттегли предходното управление на форума и да се поеме от сегашното. Всъщност питай Бранко, той е запознат от близо с процеса!!!

 

Та сега, аз също казвам и повече няма да повтарям, че бях модератор около 3 години и каквото можех дадох и направих. И да, не ме кефи да гледам само теми с масла. Разрови форума от преди и ще разбреше за какво говоря. Техническият, Спорт и тунинг бяха пълни със смислени теми, а сега....?

Пожелахте управлението на форума и го получихте. Действайте бе хора, действайте, но то не е като да критикуваш както преди нали!

 

Няма да пиша повече, безмислено е. Logout-вам се просто завинаги. 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-лесно е човек да се откаж (мнозина го сториха) - причини много и всичките разбираеми, но това не помага никому, дори и на него.

Но щом нещо го "жегва", поне е жив.

Редактирано от ceco_accord

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 8 часа, misho написа:

бях модератор около 3 години

Когато изгонихте най-много хора, а приносът ви към Техническият и Спорт тунинг беше колкото на Адолф Хитлер към световния мир. Вие изгонихте хората, които пишеха. По ваше време се изпокараха хората в самия екип и едните и другите спряха да пишат. Защо сега само констатираш като наблюдател колко е зле положението?!

 

Преди 9 часа, misho написа:

Така, поне разбрах, че действията ти към мен са абсолютно на лична основа.

Лична основа - не, защото не те познавам. Но към профила, който си изградил и сега го бетонира - определено, да.

 

Преди 9 часа, misho написа:

Действайте бе хора, действайте

Действаме, колкото положението го позволява. Поканих те да действаш на мое място, сега се logout-ваш?!

 

И само последно, на мен, ако титличката ми беше единственото осмисляне на присъствието ми тук, отдавна щях да съм си написал в профила, че съм администратор, каквито права имам. Само че не виждам това какво ще ме грее, а и тук ще стане много вожд, малко индианец. А ти започна началото на края с това, че вторият ред под никнейма ти се е сменил. Определено ни показваш, що е това изчезваща чест.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове, да се карате файда няма. И двамата( Мишо и Злати сезирам) сте свестни момчета. Да не забравяме, че това, което ни свързва е любовта ни към любимата марка:bye: Ако не сме откачени фенове, просто няма да сме тук. При все, че поради такива кавги и неразбирателства, много верни другари “хвърлиха кърпата” и не са влизали тук с години:unsure:
П. С. Календара няма ли го вече, че нещо не го виждам?

Редактирано от policeman

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Махнах го, Пепи, защото нямаше събития в него и исках списъка с последните теми да е най-отгоре. То исках и да го разширя последния, но не успях.

 

Някой ползвал ли го е календара за нещо в действителност? Ако трябва - ще го върна.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми да ти кажа, надзъртах там да видя кой кога беше рожденик:afro: Аз за това го ползвах:cool:

  • Благодаря 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С него беше яко.

Току драснеш някому поздравче, ей тъй безкористно, но с повод. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приема се. Върнат е.

  • Харесвам 1
  • Благодаря 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бравос!

Даже се възползвах. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...