Hondadriver97 0 #1 Posted September 29, 2022 здравейте от къде мога да намеря такава предна броня както предна така и задна много ми харесва и бих искал да сложа и на моята понеже имам тук таме драснато Share this post Link to post Share on other sites
Nicholson 15 #2 Posted October 1, 2022 Потърси по моргите за японски автомобили, моята я взех от Пловдив от iHonda Share this post Link to post Share on other sites
Hondadriver97 0 #3 Posted October 1, 2022 благодаря задължително ще надникна ! Share this post Link to post Share on other sites
Jenti 28 #4 Posted October 5, 2022 On 9/29/2022 at 3:23 PM, Hondadriver97 said: здравейте от къде мога да намеря такава предна броня както предна така и задна много ми харесва и бих искал да сложа и на моята понеже имам тук таме драснато Подготви се за над 1000-ка за броня и то втора ръка, ако успееш изобщо да намериш здрави. Това е Модуло оптичен пакет - представи си нещо като АМG за Мерцедес. Share this post Link to post Share on other sites
simo vtecman 118 #5 Posted October 5, 2022 И почти е невъзможно намирането. Share this post Link to post Share on other sites
toniam 45 #6 Posted October 14, 2022 Кви морги?Ходих в най-голямата морга в Испания "La Torre", когато ми изгоря една бобина. Имаше 2 Акорда само и бяха разкостени.За да добиете представа за мащабите чукнете я в нета, само да кажа, че има автобус, който върти вътре между парцелите с различните марки. Мисълта ми е, че в България с тези мащаби ми се струва невероятно да намериш. Виж в Ebay. Share this post Link to post Share on other sites
Kaloqn 1988 4 #7 Posted October 16, 2022 (edited) Имам type s оптичен тунинг за акорд 8 прагове и добавка за предната броня. Edited October 16, 2022 by Kaloqn 1988 Share this post Link to post Share on other sites
toniam 45 #8 Posted October 16, 2022 Преди 8 часа, Kaloqn 1988 написа: Имам type s оптичен тунинг за акорд 8 прагове и добавка за предната броня. Дай някоя снимка. Share this post Link to post Share on other sites
Kaloqn 1988 4 #9 Posted October 16, 2022 преди 6 минути, toniam написа: Дай някоя снимка. Снимки нямам броните са на грунд Share this post Link to post Share on other sites