Jump to content
Sign in to follow this  
Nuclear

Crv 2.4 face-lift предлага ли се с Дистроник

Recommended Posts

Здравейте, 

Понеже търся да си купя CRV 3 2011 facelift 2.4 бензин с дистроник,  искам да питам дали въобще тази екстра се е предлагала от хонда за този двигател и година? 

Въпроса е да си спестя време ако няма да мога да намеря такъв вариант. 

 

Благодаря Ви. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ок явно никой няма информация по въпроса :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
Преди 11 часа, Honda_Z написа:

Поглеждам Ви профила, гледам мненията, чета 3 страници с въпроси и нито един отговор на някого, като изключим тези, които касаят собствените въпроси. И сега си представяме, как щеше да изглежда целия форум, ако беше съставен от хора, които влизат тук само за да питат. Горе долу така:

 

Подобно поведение демотивира и останалите, които се "прецакват" да отговарят. После що било така, що било иначе. Докато не се погледнем нас самите, няма да се оправим. И нямам предвид само форума.

 

Иначе, ако трябва да разсъждаваме, CR-V 3 2.4 се предлага само за Северна Америка. Там дистроник не съм виждал на най-засуканите 3-ки, че даже и на 4 префейс. Дано това Ви спести от ценното време.

Незнам какво си чел по-профила ми, но аз не съм от супер запознатите в подробности маняци на хонда като теб който се чуди кой да смъмри защото едва ли не нямал достатъчно отговори по форума. Всъщност всичкло на всичко са ми задавали 2-3 въпроса и то на лично. Съжалявам, че не попълвам изискванията ти. Всъщност мислех че концепцията на форумите е знаещите да помагат на незнаещите, ама явно за теб тря всички да сме турбо знаещи като теб. Ако искаш можеш и да ми забраниш достъпа до форума все ми е тая, ако това ше те задовли, явно тука човек тря да  го е страх да пита нещо понеже едвали не Не е компетентен по хонда въпросите.

Edited by Nuclear

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Upcoming Events

    No upcoming events found
×
×
  • Create New...