Jump to content
Nuclear

Crv 2.4 face-lift предлага ли се с Дистроник

Recommended Posts

Здравейте, 

Понеже търся да си купя CRV 3 2011 facelift 2.4 бензин с дистроник,  искам да питам дали въобще тази екстра се е предлагала от хонда за този двигател и година? 

Въпроса е да си спестя време ако няма да мога да намеря такъв вариант. 

 

Благодаря Ви. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок явно никой няма информация по въпроса :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 11 часа, Honda_Z написа:

Поглеждам Ви профила, гледам мненията, чета 3 страници с въпроси и нито един отговор на някого, като изключим тези, които касаят собствените въпроси. И сега си представяме, как щеше да изглежда целия форум, ако беше съставен от хора, които влизат тук само за да питат. Горе долу така:

 

Подобно поведение демотивира и останалите, които се "прецакват" да отговарят. После що било така, що било иначе. Докато не се погледнем нас самите, няма да се оправим. И нямам предвид само форума.

 

Иначе, ако трябва да разсъждаваме, CR-V 3 2.4 се предлага само за Северна Америка. Там дистроник не съм виждал на най-засуканите 3-ки, че даже и на 4 префейс. Дано това Ви спести от ценното време.

Незнам какво си чел по-профила ми, но аз не съм от супер запознатите в подробности маняци на хонда като теб който се чуди кой да смъмри защото едва ли не нямал достатъчно отговори по форума. Всъщност всичкло на всичко са ми задавали 2-3 въпроса и то на лично. Съжалявам, че не попълвам изискванията ти. Всъщност мислех че концепцията на форумите е знаещите да помагат на незнаещите, ама явно за теб тря всички да сме турбо знаещи като теб. Ако искаш можеш и да ми забраниш достъпа до форума все ми е тая, ако това ше те задовли, явно тука човек тря да  го е страх да пита нещо понеже едвали не Не е компетентен по хонда въпросите.

Редактирано от Nuclear

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...