Jump to content
cucy

Монтаж на автопилот на Хонда Сивик 8-ма генерация

Recommended Posts

Здравейте, доста порових, но не открих информация, възможно ли е да се монтира автопилот на хонда сивик, ако фабрично не е била оборудвана с такъв. Знам, че за опел и фолскваген е достатъчно да си монтираш лостчето от кола с автопилот и софтуерно да ти го отключат. Дали при хондите е същата процедурата, да си вземеш бутоните за волана, най-вероятно и лентовия кабел и след това само софтуерно да се активира. Дали някой се е ровил по темата и има ли информация дали това е възможно?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно е.
Софтуерна активация не съм срещал да се налага.
Според бензин/дизел, модификация, година варира от просто жички и бутони, до +датчици (втори за спирачка, съединител) + нещо като Ел. Модул.

П.с. от civinfo съм черпил инфо.
П.п.с жичките е обобщено казано, и за тях може да се стигне до лентов кабел (че са няколко вида и с разлики не само в броя им, а и са разбъркани един спря и друг)

Sent from my LE2123 using Tapatalk

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За активация на опел и фолксваген със сигурност се прави, защото съм го виждал лично, при хонда софтуера не знам как е направен.

Бутоните и лентовия кабел са най-лесното, което може да се монтира. А за датчици на спирачката най-вероятно ги има, защото моята е автоматик, бензин с -shift кутия. Има допълнителни кабели на волана за превключване на скоростите - отзад на лентовия кабел идват 15бр. кабела, като минат през него обаче отпред под еърбег-а излизат само 10бр., т.е. явно липсващите 5бр. отпред са за автопилота. Въпроса е обаче, че най-вероятно ще трябва да търся лентов кабел точно от такава с управление на скоростите от волана, за да са подредени кабелите в същия ред.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...