Jump to content
Sign in to follow this  
clarion

светещи лампи на таблото

Recommended Posts

Здравейте кoлеги, бихте ли ми казали къде мога да отида в София да ми изтрият грешките на таблото ABS <!> VSA и колко би струвало? Ходих на диагностика в Бултрако и се оказа, че съм имал изтощен акумулатор. Предложиха ми да си купя от тях за 280 лв. при което аз казах, че ще си купя сам. Като ги попитах колко ще ми струва да ми затрият тези грешки ми поискаха 150 лв (  реверанс за мен 75лв). Четох че, ABS бих могъл и сам да я оправя с кламер в 4 <->9, но ми се иска да отида някъде където да ми ги изтрят всички и да не са занимавам повече.

Колата ми е Акорд 7 2.2 i-ctdi. Благодаря предварително!

Edited by clarion
правопис

Ако идваш до Бургас мога да пробвам с OBD диагностиката, ако не идваш - виж във фейсбук групата Honda Accord Team Bulgaria, предполагам повечето имат диагностики в колата, ако става с тях ще ти го направят на пътя. При мен веднъж искаше адаптация, която не можах да направя през моят телефон, майстора ми я направи през неговият. Успех!

• Like 1

clarion колега аз съм в София ако искаш дай да ги изтриете тези грешки, въпроса е дали наистина са предизвикани от слаб акумулатор :)

Edited by blagoev.1990@abv.bg
  • Like 1