svetlin_peshev1 0 #1 Posted April 30 (edited) Здравейте.Имам Хонда Акорд 7 генерация executive ,музиката ми е оригинална на Пайнер .Знам ,че колата има заводки усилвател в купето за музиката ,някой знае ли къде се намира в колата той .Смених тонколоните с по мощни на Пайнер и виждам ,че не може да ги захрани с пълният им потенциал ,затова искам да сменя усилвателят с по мощен ,но да използвам старата инсталация . Благодаря предварително. Edited April 30 by svetlin_peshev1 Share this post Link to post Share on other sites
I_Yordanov 90 #2 Posted April 30 Зад центранлната конзола. Като цяло щеше да е по-добре да сложиш изолация на вратите, отколкото да сменяш говорители и усилвател. 1 Share this post Link to post Share on other sites
svetlin_peshev1 0 #3 Posted April 30 Аз сложих и изолация бутомна по ламарината и още една по самата кора ,но говорителите са 90 w новите и оригиналният усилвател не може да ги захрани на пълно .Зад централната колона но от коя страна е от страната на пасажера ли ? Share this post Link to post Share on other sites
svetlin_peshev1 0 #4 Posted April 30 Преди 1 час, I_Yordanov написа: Зад центранлната конзола. Като цяло щеше да е по-добре да сложиш изолация на вратите, отколкото да сменяш говорители и усилвател. Share this post Link to post Share on other sites
Ivan_Ch 230 #5 Posted May 1 (edited) Номер 8. Вътре в самата конзола. Над SRS модула е. Edited May 1 by Ivan_Ch 1 Share this post Link to post Share on other sites