purkinie 16 #1 Публикувано 12 Април, 2022 И така...... Някой сменял ли е задния тампон на предните носачи? Може ли да сподели дали може да се смени , без да се демонтира самият носач? После задължително ли трябва да се направи реглаж на предницата? За този тампон говоря: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #2 Отговорено 12 Април, 2022 (Редактирано) Аз съм ги сменял! Избиват се, но малко по- трудно! Носача трябва да се свали! Срещал съм се продават цял окомплектован носач/ шарнир с два тампона/, само тампон и тампон с металното тяло! Реглаж не мисля, че е необходим! Тук! Редактирано 12 Април, 2022 от shopa 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
purkinie 16 #3 Отговорено 13 Април, 2022 България Ви за отговора. Ще можете ли да препоръчате марка към която да се насоча? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #4 Отговорено 14 Април, 2022 Аз лично сложих "Yamato" ! Втора година- няма проблем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #5 Отговорено 15 Април, 2022 Yamato, сложих и аз преди три години. За сега проблеми нямам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #6 Отговорено 16 Април, 2022 На мен ми сложиха някакви при първоначалното обслужване, даже не ги знам какви са, вече 3 години карат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
purkinie 16 #7 Отговорено 16 Април, 2022 И така..... След проверка в нета ми излизат следните варианти: 1. Смяна само на гумената част на тампона (старият се избива и се набива новият) цената е 18-20 лева (yamato) 2. Смяна на тампона от снимката горе на цена 70 лева ( yamato). 3. Смяна на носача , но цената е 150-160 лв. за брой. Май ще се ориентирам към първа точка?.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1843 #8 Отговорено 18 Април, 2022 Сменявай целия носач, а не си играй на час по лъжичка. Сега тоя тампон, след месец - другия (който също ще е тръгнал) , след два месеца - шарнира, плюс труда за всяка операция, а и реглаж на предницата, ще ти излезе по-скъпо. Аз смених целите носачи и не съжалявам, взех на CTR за около 120лв.бройката . Ако ти е интересно, писал съм за това в тази тема на 3-та страница: 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
G_S_H 15 #9 Отговорено 18 Април, 2022 И биалетките си погледни или подобре ги смени . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове