inspektora 302 #41 Posted January 18 Здравейте, Може ли информация за кои японски производители става дума, т.е. за Genuine Honda или други производители на афтърмаркет авточасти. Поздрави и успех! Share this post Link to post Share on other sites
tsonev.autofix 65 #42 Posted January 18 Just now, inspektora said: Здравейте, Може ли информация за кои японски производители става дума, т.е. за Genuine Honda или други производители на афтърмаркет авточасти. Поздрави и успех! Говорим най-вече за оригиналните части. Share this post Link to post Share on other sites
tsonev.autofix 65 #43 Posted January 19 Току-що към списъка с оригиналните масла в поста, добавих цена за 0W30 оригинално хонда масло. Цената за 6 литра (колкото обикновено вървят) е 201 лв. 118 лв. за 4л 40 лв. за 1л 1 Share this post Link to post Share on other sites
tsonev.autofix 65 #44 Posted January 20 Оригинален филтър за автоматична кутия: Номер: 25430-PLR-003 Цена: 68 лв. 1 Share this post Link to post Share on other sites
tsonev.autofix 65 #45 Posted January 20 Доставяме и оригинални свещи от Япония. В момента държим налични никелови NGK-та Made in Japan. Цена: 17 лв. 5 Share this post Link to post Share on other sites
CCord 155 #46 Posted January 21 Господин Цонев, филтрите за скоростна кутия имате ли ги в наличност? защото имам поръчка при вас и чакам доставка, надявам се на обявената във форума цена! Share this post Link to post Share on other sites
tsonev.autofix 65 #47 Posted January 21 Спирачни дискове Rotinger - супер корави! Нормални, надупчени, нарязани, със запетайки... Пишете за цени! Share this post Link to post Share on other sites
tsonev.autofix 65 #48 Posted January 22 23 hours ago, CCord said: Господин Цонев, филтрите за скоростна кутия имате ли ги в наличност? защото имам поръчка при вас и чакам доставка, надявам се на обявената във форума цена! Очакваме ги всеки момент. Поръчката ви е записана Share this post Link to post Share on other sites
tsonev.autofix 65 #49 Posted January 24 Оригинален въздушен филтър за Legend 3.5 V6 Номер: 17220-RDA-A00 Цена: 74 лв. Share this post Link to post Share on other sites
krumtenev 6 #50 Posted Saturday at 02:54 PM Здравейте. Предлагате ли този тип фуния за хонда или адаптер м32х3,5? Share this post Link to post Share on other sites
birev 127 #51 Posted Monday at 03:23 PM Много плюсове, или не знам там, как да го изразя! Стефан, ми достави оригинална част ( Минусов кабел за акумулатора, от ЯПОНИЯ), който никой не успя да я намери, нито Бултрако, нито Пепи(Izanagi) от САЩ, за 5 годишно търсене! Цената, няма значение в случая! Едно Огромно БЛАГОДАРЯ! 0 Share this post Link to post Share on other sites