ganimed 1 #1 Публикувано 25 Октомври, 2021 От известно време забелязвам че плафона за осветление в багажника неработни. Крушката е здрава, идва захранване +12V, като дам другия проводник на маса крушката светва. очевидно някакъв микрек ключе което комутира масата при затворен и отворен багажник. Проблема е че не откривам къде е това ключе за да го прегледам. Ако предположим, че е в заключващия механизма на багажника и ключето не работи, то би трябвало да имам проблем и със заключването, но там всичко си работи. Единствено което забелязах, но то може би си е и така - Когато колата е заключена, и отключа с дистанционното и отворя само багажника след време минута колата се заключва и като хлопна багажника ако ми е изпадал ключа в багажника ще си го гледам през прозореца. Но това вероятно си е така и просто не съм го забелязал. Та въпросът ми е къде е микрек ключето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spliterr 1 #2 Отговорено 26 Октомври, 2021 Аз имах същия проблем +12v си имаше и обвиних ключалката но се оказа прекъснат кабел - Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ganimed 1 #3 Отговорено 26 Октомври, 2021 Къде беше прекъснал този кабел при теб? Някой знае ли пътя на това кабелче от къде минава и има ли "тесни" места чупки по пътя вероятно към ключалката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове