Jump to content
emonai

Авто къща Кентавър ?

Recommended Posts

Здравейте, дали някой има наблюдение за Кентавър по отношение колите, който продават. Днес гледах там една Jazz- ka за жена ми. Честно казано хвана ми окото до колкото можеше в подземния гараж. От долу изглеждаше добре, излъскана от вън и вътре. С четири еднакви гуми вярно не са маркови, но с еднакъв ДОТ. Маслото на щеката учудващо пресно (на цвят) На борд.компа снимах някаква сервизна аларма Продавача казва, че това е за подминато обслужване. А в гугъла яко негативни отзиви за тия търговци?

IMG_20210823_175343.jpg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега , всичко е на късмет най-вече с тия автотърговци и от частно лице да е , е същата работа пак .

Гледай основните неща - ръжда , прикрити удари , странни шумове от двигател и трансмисия , салон и т.н. и ако ти харесва я купувай .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Негативните мнения са защото изкупуват коли на цени под пазарните и после ги продават, а всеки се досеща че ако стигнеш дотам да си дадеш колата за 50% от пазарната цена, няма да е в цветущо здраве и ще искаш да се оттървеш. Наскоро и аз се интересувах, защото следях една обява доста време (колата стоя няколко месеца на цена 18к на снимки перфектна, километри, обслужвания и тн), след което изчезна и се появи при въпросната автокъща на 13к, което ме наведе на мисълта, че е била със сериозен проблем.
Със сигурност има и читави коли, но според мен внимавай да не попаднеш на такава, която е оставена там защото никой друг не я иска.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като търсех кола тази зима, ходих да гледам едно Волво XC70 там - не останах с добро впечатление от това, което видях - очевидно колата не беше на километрите от таблото, имаше доста външни и вътрешни забележки, които търговеца се правеше че не знае нищо за тях. Поне стоеше спокойно отстрани и не се опитваше да ме убеди колко е страхотна колата, как върви и как няма да намеря нищо по-добро на пазара.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...