Jump to content

Recommended Posts

Здравейте колеги, 

днес на път забелязах следното нещо, от време на време, може би 5-6 пъти за около 4 часов преход през една от централните духалки (лявата) забелязах да навлиза бял дим, за не повече от 10сек и изчезва. 

 

Димът няма мирис, оставя конденз на духалката от която излиза, но не е мазно. Успях може би на 99% да сведа нещата дотам, че го има само на пуснат климатик. 

Нивата на всички течности са в ред, не мога да забележа някъде теч или омазнено. Прочетено по други форуми сочи проблем с тръбичката, откъдето се изтича конденза на климатика, но преди 2-3 дни под колата видях характерната локвичка, тъй че не мисля, че е това. Другите предположения са в посока електрически проблеми, но те сякаш идват и с много специфичен мирис. 

Направи ми впечатление, че конзолата където е радиото е доста нагорещено, може би повече от таблото, което е постоянно изложено на слънце. 

 

Някой сблъсквал ли се с подобен казус, че с търсачката не откривам? Отделно, че пристигнахме днес и на морето и опциите ми за посещаване на сервиз са доста ограничени. 

 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виждам го редовно на стария ми акорд,бял дим който се появява за момент когато включи компресора.Нямам проблеми с дренажите на климатика или със течове,димът е същия които излиза когато отвориш фризера в топло време,за мене се получава само при по влажно време,кигато се трупа конденз и влагата в студения въздух става на пара когато навлезе в сравнително топлото купе.

  • Благодаря 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...