Jump to content
Legend91

Как действате при агресия на паркинга?

Recommended Posts

От години съм жертва на агресия по паркинги, по-точно гонят ме под различни идиотски предлози: "моето" място, "не си пред твоя си вход" и .т.н. Налагало ми се е и да се бия в подобни ситуации. Ето днес, разминавам се с едно лайно, син на един от ония - проблемните, лайното е с 10-15 години по-малко от мен и ми се подсмихва подигравателно. Вбеси ме, още повече че наскоро ни правиха и други мръсотии пред вратата! И много добре знам защо го правят - защото им изглеждам един такъв беличък и слабичък, страхливците! Сигурно някои от вас знаят че се занимавам с Таекуондо, но докога с тези гангстерски изстъпления? Не съм агресивен човек, дружелюбен съм, и не мога все да се бия, още повече че ако скоча и го изритам има опасност така да падне назад че..... Вие какво правите в такива случаи?

Редактирано от Legend91

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От 5 години паркирам само на платени подземни паркинги спрямо квартирите, в които съм живял. Нямам времето, нервите, желанието... каквото и да е, за да се занимавам с подобни индивиди и си плащам таксата спокойствие. Бонус е и топлата връзка с входа, да не чистя сняг, по-малко се цапа колата и тн. По 80-100лв на месец си е сума, но.. :) 

  • Харесвам 1
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Игнорирай ги :) Тези са най-жалките и комплексарски същества. Винаги можеш да ги набиеш или да ги победиш в словесен спор, но заслужава ли си ? 

Тези хора водят някакво жалко съществуване. Избиват някакви техни травми върху другите, което е присъщо на ниско-интелигентните хора. 

 

  • Харесвам 1
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По тази причина избягвам да паркирам пред чужди входове. Или поне не много близо до самите входове на сградите. И най-вече избягвам да го правя повече от веднъж. И телефонът ми е на предното стъкло, та ако някой реши, че съм му на мястото, може поне да вдигне телефона вместо да извади ключа да рисува.

 

За жалост няма какво да направиш за неприкосновеността на колата. А за агресията – това е 90% до твоята реакция на отсрещния.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата отдавна е в гараж, и то точно заради бащата на тоя. А и каква е тази наглост, аз съм поне с 10 години по-възрастен! Но все пак винаги се случва да паркираш на “някой на мястото“ Въпросът е какво правите в подобен случай, когато явно ни правят на идиоти, защото както полицая каза “Аз мога да дойда от другия край на града и да ти паркирам пред входа и никой закон няма да съм нарушил!" А що се отнася до агресията, аз бях първият ударен, точно тогава когато поредният такъв ме нападна и след това полицаят като дойде ми го каза това... От половин година никой не беше паркирал на това място, защото е тясно и понеже АЗ реших да го ползвам, отнесох кавгата и удара! А след мен дойдоха двама едри и по-възрастни, пред тях оня се скри в миша дупка нищо не посмя да каже! Как да не се вбеси човек?

Редактирано от Legend91

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...