Jump to content
darius

Виц на деня

Recommended Posts

Обаждане в оторизиран сервиз на BMW...

- Алоооу, на таблото ми започна да мига една зелена стрелка! Да идвам ли за диагностика?

 

П.П. Като гледам положението по улиците, май на всички оторизирани сервизи им прегряват телефоните с такива обаждания... :dunno: :tooth:

  • Харесвам 1
  • Хаха 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 14 часа, ceco_accord написа:

Виж има ли още некое скътано нейде по харда.

Имам. Ето едно от тях :)

 

>Уважаеми господине, пиша Ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т.3 от доклада ми за злополуката. Причината за инцидента беше наречена от мен “неодоценяване на обстоятелствата”.
> Вие помолихте за по-обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори.

По професия съм зидар. В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се 6 етажна сграда. Когато приключих с работата си, установих, че са ми останали излишни тухли, които както след това се оказа , са тежали около 230 кг. За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда. Слезох долу, застопорих, въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела. След това отново слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така че тухлите да бъдат спуснати бавно. В т.11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60 кг. Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето. Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост. Някъде към третия етаж пресрешнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също токова впечатляваща бързина. Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, както са описани в т.3 от доклада за инцидента. Продължих бързото си изкачване, като скоростта му бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата. За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката. Горе-долу по същото време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи. В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 25 килограма. Отново ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло.
> Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата. Към третия етаж се срещнах с варела, който този път се изкачваше нагоре. Това ми донесе фрактури на двата глезена, избити зъби и няколко разкъсни рани по краката и долната част на тялото ми. Тук късметът започна леко да ми изневерява. Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена.
> Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можах да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на краищата се стовари върху мене.Това обяснява и двата счупени крака.
> Надявам се, че тези отговори ще задоволят интереса ви.

/Случаят е действителен/

  • Харесвам 1
  • Нагоре 1
  • Благодаря 2
  • Хаха 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо на този зидар ми прави впечатление, че коефициента на интелект е по висок от половината с висше образование и на целия политически елит в България. 

  • Хаха 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно е зидар точно поради тази причина. Мнозина интелигентни люде са избягали от професионалното си образование, за да не гледат и участват в нелепици и разправии с еволюционно по-низши началници. Затуй сме на тоз хал.

 

  • Нагоре 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един си пуши на терасата, обаче долу има някаква кавга и се навежда, за да види по-добре. Нещеш ли, се прекатурва през перилата и пада от 3-тия етаж. Губи съзнание, а кавгаджиите го наобикалят, но след минутка се свестява.

- Пич, кво стана ве?

- Не знам, вие кажете, аз сега идвам.

  • Хаха 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно дълго и от мен. Не че е от мен, но ако си затриете времето - мене да гълчите. :)

 

Покрай тая драма с Англия и България, се сетих за една история за едни англичани, дошли в България при една моя съгражданка, та си викам, що да не Ви я споделя, като сме на вълна англичанЕ!? Книгата се казва “Лейди Гергана” и е...

 

Казвам се Гергана Кметска. Я съм дъщеря на кмета на едно видинско село. У тоя точно момент карам една кола пълна с пияни англичанки къди село. Они не приличат на ора. Едната е със счупена рЪка, една нема два зъба, една е с издрана пърлица и една е с половин коса. Че ви кажем кво станA. Лани у село дойде един убав англичанин. Я си го ареса, баща ми го напи, и он реши да остане да живее на село. Добро си живеехме, и он леко полеко свикнА и земе да се обичаме. Oн ме посака за жена. Големо вълнение беше. Цело село рева и пи, беше живо чудо. Насрочихме сватба за след един месец и он се обади на роднините си от Англия да дойдат. И они дойдоа. По-добро да не беа идвали, ама они дойдоа. И макя му, она се казва Мери, реши, че сака она да ми купи рокля за сватбата. А сестра му Паци и двете братовчедки Мейбъл и Мюриъл казАха, че сакат да ми прават моминско парти, кво и да означава това и барабар с лелЯ му Матилда се натоварихме у баничарката и айде у София. Я ако знаех кво ме чека немаше никога да ръгнем. Щех да се оженим у те тия панталони, или голА, само и само да се не беше случило това, кое се случи. Я да ви кажем немам идея кво сакат жените. Я знам кво сакам я. Сакам баща ми и деда ми да са живи и здрави а вече и Джордж да е добре, да си живееме у любов и да ни е убаво. А тия те англичанки ако ги питаш кво сакат, они че ти кажат, че сакат да се уморат от пиенье, они нема да може и да го кажат даже. Нали сички сте чували, за бой ебане и сръбска музика, е я го видо с очите си. Още по пъта от село към София тия се почнаа на бири. И пърдът и се оригват у колата, как не съм чувала никой мъж да го прави. Я държа прозореца се отворен, що щех да умрем. И викат и се смеят и псуват. А я, да се смерим у главата, преди да дойдат съм наредила цело село на площада и им викам:
-Ей, че дойдат на Джордж роднините, они са от Англия и са възпитани, що са кралска държава. Дако са грозни, они са изискани. Нема да се напивате пред тех, нема да псувате, нема да дигате гюрунтия, да ме не засрамите пред чужденците. Джордж ви е свикнал вече, ама тия ора ви не познават. И нема да мляскате като едете и че си триете устата със салафетка а не с ръкава. И само да съм видела некой да се изсекне така настрани с палец на носа, че ви умънем на гръста сичките. Тия са възпитани и требва и ние да сме. Като си тръгнат ако сакате дигнете селото на главата си.
И казах на братя Ангелови да научат некой английски валс и малко Бийтълс, а не да бият маанета пред англичаните. Они зеа да се чудат, ама почнаха да учат валс и Ши ловс ю йе йе йе, у малко странен аранжимент. И верно кога дойдоа, англичаните изглеждаха като да са верно изискани. Па подаръци донесли, па викат найс ту митю. Па баща му целува рЪка на Цеца кръчмарката, она се чуди кво става. И я си викам, тия са голема работа. И така си мислих докато не ръгнахме къди София. Остайхме баща му Джон и чича му Хюгобос у селото и тия жени сЕ едно некой им каза три четри. Бири, бири, удри, удри, свалих ги у София у насипно състояние. Как и да е, опрайхме се у хотела и тия легнаха да спат, да се оцеферат малко. Я се падна със сестра му у една стая, она бе малко по-съглан от другите, ама как влезнахме у стаята и она зе да си гледа телефона и да реве тихо. Кога погледнах у екрана, един грозен англичанин се орънджил и една мома до него така напрайла с джуките напреде. После она ми каза, че това бил фиансето й, ама я като гледам ми се струва, че он не си седи у дома да е чека и да реве за нея. И затова й казах, че нема нужда и она да реве за тоя грозник. Е не й кзах, че е грозен, она може да го вижда убав, да е не обидим. Ония се наспаа другите и се разбрахме доле у хотела да се чекаме, да едеме и да одиме некъде да ми прават моминско парти. Кога слезна доле я се фана за главата. Бех си турила рокля и я като жените а Мюрел и Мейбъл се облекли у едни къси панталони, а баджаците им се търкат един у друг. Нагоре у потници и циците им напинят да излезнат, връз тех анцузи, а на краката джапанки. Майка му по-добре беше а леля му турила една рокля,она е прещъпнала и едни козунаци преливат отсекъде. Сестра му и она се турила у маратонки, се едно че оди да бега у парка. Они им не пука много, много кво мислат ората за тех. А като се сетим, че отначало си мислих, че я съм грозна и невзрачна а я пред тия съм си бая зафатна. Ка и да е, седнахме да едеме у ресторанта. Они си аресаа шопската салата и она нали върви с рикия, изпиа по три. Ама направо си ги люснаха, се
едно си ги фъргат зади гърба. Я им викам по-леко, че тава е силно, а они викат ловли, ловли. После лелЯ му не знам откъде извади един булченски воал и ми го тури на главата и вика на сички на ангийски:
-Она че бъде булка, она че бъде булка.
Я умре от срам, ама ората се радват. Свършихме да едеме и айде да одиме на веселба. Къде, къде, они сакат у стриптиз бар, ама къде се съблачат мъже. Разбрахме къде има и айде и ние тама. Я с воал на главата тия по джапанки по мене. Кога разбраха, че че се женим тия ни туриа на първата маса до сцената и донесоха една тАва с чаши за рикия пълни с нещо черно. И тия мойте роднини като невидели се фърлиа връз тия чаши. И я пийнах, ама по-малко, що нещо от вътре ми говореше, че некой, че требва да ги изрине къди хотела. И по едно време изгасиа ламбите и почна музика. И първо излезна един така убав с едни мускули по панаталон и риза. И как стигна до назе и си разкина ризата и я фърли връз главата на лелЯ му Матилда. А онаа като зе да се радва и да врещи, се едно некой я коля. И мерише онаа риза и си я търка у циците. А оня си бръкна между краката и си свали панталона те така, изведнъж без да го разкопчава. Това, да си кажем честно ми ареса. Като фокус стана, се едно бех на цирк. Сега вече сички около мене заха да пищат и да се фъргат тоя да го пипат. А он иде накъди назе и после пак бега надзаде. Па иде на друга маса, па пак се върне къди наща. И така прай с гъза назаде а они му бутат пари у гащите. И на мене ми дават пари и му сочат на него, че аз съм булка. И тоя дойде и почна да се бута у мене, а он по прашки, като жена. И де ли си бута голия гъз у лицето ми, а я си викам, а си ми пръднал у сурата, а съм ти откинала кайсийките. А ангичанките викат къди мене, тач ит, тач ит, демек да го фанем тоя за гъза. А я нещем, ако си го не е измил? Макя му, Мери най силно пищеше, сочеше към мене и викаше на английски, она че бъде булка, она че бъде булка. Явно си е изпила мозъка и е забравила, че я не съм ква да е булка, а булката на сина й. И става и му бута пари у гащите и му сочи да идва при мене. И тоя като ме обязди и почна да мърда връз мене се едно ме мандръса. А я сакам он да се маане. А он ми фаща ръцете и ме кара да му пипам мускулите. Не е лошо, да си признаем честно, убаво е да пипаш мускули. И он ги прай така да ти мърдат поди пръстИте. И тамъън почна да ми става убаво и да ме не е срам, и от другата маса се пресегна една дърта германка и ми дръпна момчето. Фана го за прашките и си го завлачи. Я почна да се смеем, що е смешно, ама макя му на Джордж ич не й беше смешно, що му беше бутнала повече пари а й беше изпила много от ония чаши за рикия и скочи връз германката. Я докато да рипнем и они станаа на кълбета. Я не бе виждала такова нещо. Стари жени се фанали за косите, наща врещи на английки, онаа на германски и земи тоя бой. Оня завалията едвам се отърва и успе да избега. Докато да дойде охраната, Мери и беше скинала на онаа дреата, ама она па й беше издрала муцуната, га че разгонена мачка е минала неколко пъти през нея. Накрая ни фанаа сичките от двете маси и ни изфърлиа навънка. Кви неща се казаха по наш адрес, нещем да си ги спомням, що они не разбраха, че я съм българка и ни нараниха как си требва. Грозни, дебели и тъпи чужденки, беа най-милите думи, кои казаха за назе. Като се оцеферихме малко и я си мислех, че они са се стреснали , и че сакат да се прибЕреме у хотела а они се смеят залитат и сакат да одиме на друго место. Я се фана за главата, ама да им угодим викам айде. И къде, къде и у неква механа се заврехме. Един пее на сцената Миле Китич и една група бая пияни мЪже фъргат салфетки върху една мома. Она се кълчи у средата. Я викам, тия нема да им ареса. Кво нема бе братче. уУдвижение си поръчаха още пиенье и се фърлиха на плонж да играат. Коя как може. Мене това ми не е интересно, що съм го слушала хиляда пъти, Миле Китич е любимия на Цеца кръчмарката. Она кога умре Шабан, се кръстеше и викаше:
-Боже боже, добре че не е Миле Китич.
Е нема как, напрай една вечер у кръчмата трибют на Шабан да го почете, ама Мили Китич и е у сърцето. Та фърлиа се тия англичанки да играят, кога гледам германките от кютека и они влазат. Я изтръпна, що помислих, че пак че се бият, а они като се видоа зеха да се прегръщат и да фъргат салафетки заедно. За тех това беше екзотично, се едно за мене джунгла. Я не съм виждала джунгла, сигурно и на мене щеше да ми е така. По едно време гледам единия пиян се опитва да обиколи с ръце баджаците на Мейбъл. Малко му остана, ама он се не отказва. А она се смее с пълно гърло. Мюриъл наблегаше на пиеньето и по едно време и она се фърли на дансинга. Ама они беа оляли с нещо доле пода а она нали по джапанки и като се лъзна, се фърли надзаде със сичка сила и и падна като отсечена на левата странка. И ка падна, така и не мръдна. Я тичам къди нея, що никой друг е не види от нейните роднини. Майка й се надпиваше с германката с коя току що се беа сбили, лелЯ й се опитваше да земе микрофона от певеца а сестра й беше у кенефа да се мъндръса с оня къде се опитваше да е обиколи. Паци ревеше на бара и показваше на бармана нещо на телефона. Явно му се жалваше от оня урунгел на снимката с онаа другата с джуките. Рекох да дигнем Мюриъл а она пищи щом е пипнем. А я неможем да разберем кво е боли. Дойдоа и други ора, изнесохме е у колидора и я тогава видох, че левата й рЪка виси надоле и се клати като отсечена. Они почнаа да звънат на линейка я ръгна да сбирам другите. У тоя момент, лелЯ му Матилда се беше докопала до микрофона и бега назаде що певеца е гони и като стигна до стената не виде една свещ, къде беа турили там и си запали косата. Певеца тича да носи вОда, она още не разбрала пее на оня микрофон. Паци се целува вече с бармана, макя й се цеува с германката а Мейбъл тамън излиза от клозета разчорлена и си прибира десната цица у сутиена. След нея и оня пияния излена доволен. И я седим у средата с тоя воал на главата и не знам кво да прайм. Мина ми през акъла за малко да ги отебем и да си одим, да се оправат щом ни една нема акъл у главата си, ама после реших, че нема как. Они са роднини на Джордж, неможем да ги оставим. Разтървах кой можах и им викам:
-Еврибади аут- демек излазайте да ви непрекинем да ви смерим у пияниците и пустинячки. У тоя момент дойде линейката и ни качиа сичките. Нещем да ви казвам кво беше у болницата. Некой повръщаха, други заспаха по столовете. Я тичам из целата болница и се чудим що ме гледат така ората а я съм забрайла да си махнем воала у целата лудница. На шашавата й гипсираха ръката и най-накрая тръгнахме да си одиме. Я им каза, от тука право у хотела. Оно беше станало и 5 часа сабалем. И ка седиме навънка и чакаме такси. Седиме не стоиме, що нема кой да стои прав и по едно време гледаме една двойка мъж и жена вървът къди назе. И Паци у тоа момент се стирна и като се фърли връз тех и бой бой, кой свари. Я докато разберем, че това е фиансето мина време. У кютека не можах да го познаем грозника. А он мани че грозен ама и глупав. Казал, че отива у командировка у Румъния. Он не прай разлика между Румъния и България. Дако, она му върна и зарди мене. Я като разбра кой е зех и я да бием, че ми се струпа напрежение и на мене, имах нужда да олабим. Я бием него, она бие онаа пачавра. А она пищи ама и бие. И ка беше с един голем пръстен и гледам по едно време нещо фърчи пред мене, а оно на Пацито двата предни зъба. Убихме ги на манта и после четиримата направо влезнахме пак у болницата. Ония като ни видоха пак назе и не им се поверва. Опрайха ни криво лево, остайхме грозника и пачаврата у болницата и айде да земеме другите роднини и вече най-накрая да се прибЕреме. Немах сила за повече моминско парти. Я одим с воала напреде, Паци без два зъба след мене, макя й с одрано лице, Мюрел със счупената рЪка, лелЯта с половин четина на главата. Само Мейбъл беше много щастлива. На нея и нема нищо, она само любов получи. Преспахме кво преспахме и на другия ден ги натовари у баничарката и айде къди село. Кво щех да кажем на Джордж, на баща му и на чичА му незнам. Ама я не вервам они да се учудат много. Они си ги познават. Я си мислех, че тия че спът и че съжаляват за сичко а они си зеа бири, беха обрали и хадилниците у хотела и почнаа пак да жулат. Молиха ме да им пуснем цел албум на Миле Китич и докато стигнеме у село вече го знаеха наизуст. А там, братя Ангелови ни посрещнаха с английски валс и Бийтълс, да се не излагаме пред чужденците.

Из книгата - “Лейди Гергана” на Цветелина Цветкова.

  • Благодаря 1
  • Хаха 8

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някакъв седи пред дюнерджийница и чете менюто:
Дюнер - 5 лв.
Пържени картофи – 3 лв.
Фалафел - 4 лв.
Айрян – 2 лв…
Чекия – 10 лв.
Влиза вътре, а зад щанда стои знойна красавица с тежък вечерен грим, двукилограмови екстеншъни и огромно деколте, което разкрива татуировка „Only god can judge me”.
- Коте, ти ли си тази, която прави чекиите?
- Аз съм! - отвръща съблазнително тя, докато прехапвайки сочните си устни го мери с поглед.
- Супер! А да си измиеш ръцете, щото искам един дюнер....

  • Харесвам 1
  • Хаха 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кама Сутра по нашенски, или как да правим с*кс като истински българи. Български патент са пози като – веро, айрян, фейсбук, гръцка, баница и други.

Веро:
- Това е поза, устояла изпитанията на времето. Предавана и усъвършенствана от поколение на поколение. При нея мъжът лежи на дивана и гледа телевизия. Жената мие чинии.

Айрян:
- Топла нощ в крайморски хотел. Жената е изгоряла на плажа и подканя мъжа да намаже гърба ѝ с кисело мляко. Под въздействието на три бири и на хилядите изгледани 18+ филми, мъжът си мисли, че жената най-после, за първи път от 7 месеца, е в палаво настроение. Готова за игри и закачки. Уви, реалният живот коварно се разминава с п*рно филмите. Жената наистина е просто изгоряла, а не загоряла.

Фейсбук;
- Отново топла лятна нощ по време на отпуската. Мъжът е на балкона, пуши и пие бира. Смартфонът загадъчно озарява лицето му със студената си, синкавоелектронна светлина. Той се усмихва лукаво, защото е влязъл в мрежата с фалшивия си профил и очаква онази красива непозната, която от известно време му дава нишани, да се появи онлайн. Под въздействието на бирата, както и на три менти преди това, мъжът все по-уверено си мисли, че с тази мацка май ще стане работата. В това време жената е в хотелската стая. Току-що се е изкъпала и прилича на Нефертити, защото е увила косата си с хавлия. Тя нежно отваря лаптопа и влиза в мрежата с фалшивия си профил. С радост установява, че красивият непознат, с когото се закача от известно време, е онлайн. Усмихва се лукаво. „Какво си правиш?” – пише тя. „Пуша на балкона” – отговаря непознатият. С*ксът все още е мираж.

Гръцка:
- Мъжът налива пари в икономиката на жената и очаква нещо в замяна. Идва денят на отплатата, но изведнъж жената обявява, че трябва да се проведе референдум. Тъй като тя е единственият гласоподавател, резултатът от вота е 100% НЕ. Кредиторът е отчаян.

Телевизионна:
- Жената е в кухнята и гледа сериала си на малкия телевизор. Мъжът е в хола и гледа спорт на голямата плазма. Истинска дзен поза! Партньорите са разделени духом и телом, но нещо мистично, нещо свише ги свързва.

Баница:
- Още една поза, подходяща за кухнята. Жената прави баница, а мъжът е седнал на масата и решава кръстословица по потник. Приятната миризма на масло, краве сирене и лимонада го кара да слюноотделя. В този миг жената го поглежда победоносно и с чувство за реванш казва: “Гълтай!”

Магнолия:
- Поредният трудов делник е отминал. Жената шета вкъщи и си мисли за Бойко Борисов. Днес е видяла неговата снимка с магнолиите. „Ех, хубав мъж, хубава къща, хубава градина“ – мисли си тя. В това време мъжът поправя миксера (ако е топло, той е по потник – бел.а.). Днес е видял по телевизора, че има вероятност Мая Манолова да стане столичен кмет. Той не знае какво точно означава тази дума, но му звучи еротично. „Ех, Мая Манолова…“ – мисли си той.

  • Хаха 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пред блока спира Ауди последен модел. Огромен човек излиза от колата. От осмия етаж се привиква жена:
- Гражданино, аз се страхувам от вас.
- Защо, госпожо?
- Да не ме изнасилите.
- Няма как да стане. Вие там горе, а аз долу...
- Аз сега ще сляза.

  • Хаха 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали е виц, ама кой как го разбира :lol:...

От СО  обявиха,  че през следващите 4 години,  се очаква изграждането на КАРУЦ-ЛЕНТИ , по основни улици и булеварди, в знак на благодарност към избирателите....

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Старо, но за съжаление актуално:

 

След като рейтингът на Ангела Меркел тотално се сринал, след като покани бежанците в Германия, тя притеснено се обадила на приятеля си Бойко Борисов:
- Абе имаме избори в Германия и съм доста притеснена да не ги загубим.
- Няма проблем, ще ти пратя един човек, който разбира много от тези работи - казал Борисов и командировал Цветан Цветанов в Германия.
Минали изборите, Бойко звъннал на Цветанов:
- Цецо, какво стана в Германия? Ангела спечели ли?
- А не, втора е, обяснил Цветанов.
- Как така, а  кой спечели изборите там, попитал Бойко.
- Е, как кой - ГЕРБ, разбира се, отвърнал Цветанов.

  • Хаха 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неочаквана сутрешна емоция: когато сте в WC-то и пръста ви потъне внезапно в тоалетната хартия.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещат се двама цигани.
- Как е?
- Зле е.
- Защо зле?
- Жена ми спи с лорд Балтимор.
- Да, не е добре.
- Вярно, че и аз спя с неговата жена.
- Това е добре.
- Не е добре. Има две деца от мен.
- Това е зле.
- Но и от лорда жена ми има две деца.
- Тогава сте квит!
- Къв квит, бе?! Аз му правя лордове, а той на мен цигани.....!!

  • Хаха 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

- Скъпи деца, имам за вас една много тъжна новина. Пинокио вече не е сред нас.

-Но защо госпожо? Какво му се е случило?

- Ами защото вчера е започнал да се самозадоволява и... се запалил и изгорял.

  • Хаха 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Семейството остава без пари. Жената казва на мъжа си:
- Ще отивам на Околовръстното да заработя.
Мъжът:
- Добре, аз ще ти бъда сутеньор.
Така и направили. Жената стои край пътя, мъжът седи в храстите. Спира един автомобил.
Шофьорът пита:
- Колко?
Жената:
- Почакай секунда! – и бяга в храстите при мъжа си – Васе, той ме пита „колко“?
Мъжът:
- Кажи му „Секс 50 лева, св*рка 20 лева“.
Жената притичва до шофьора:
- Секс 50 лева, св*рка 20 лева.
Шофьорът:
- Имам само 15 лева.
Жената:
- Почакай секунда! – и бяга в храстите при мъжа си – Васе, има само 15 лева.
Мъжът:
- Кажи му, че за 15 ще му л*скаш.
Жената притичва до шофьора:
- За 15 ще ти л*скам.
Шофьорът:
- Добре.
Сваля си панталоните и гащите, жената вижда достойнството му и казва:
- Почакай секунда! – и бяга в храстите при мъжа си
– Васе, дай му 35 лева назаем .........

  • Харесвам 1
  • Хаха 6

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двама пияни рибари се събуждат в полето. Споглеждат се и единият казва: 

- Как можа да хвърлиш мрежите в тази нива?!

- Където си карал лодката, там съм хвърлил мрежите!

  • Харесвам 1
  • Хаха 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

-След малко ще дойде една приятелка и ще ви запозная!

-Хубава ли е?

-Пий,пий...

  • Харесвам 1
  • Хаха 6

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Блаже и Мара били прочути в цяла Македония, че за целия си 50-годишен брачен живот нямали дори едно спречкване. В деня на 50-годишнината им, дошъл екип на националната телевизия, да вземе интервю от щастливата двойка и попаднал на Блаже, който кротко си пиел ракията. На въпроса на какво отдава безоблачното им съществуване като семейство, Блаже гаврътнал чашката и започнал да разказва отдалече.
-Като се оженихме, казал той, двамата с Мара заминахме на меден месец в Испания. Там, наред с другите забавления, на третия ден от пребиваването ни, ни заведоха в елитна ферма, да яздим коне. На мен ми се падна една много красива и кротка кобилка, та нямах проблеми, яздех и си свируках. Добре, ама на Мара й се падна много лют кон, язди, що язди и я хвърли на 2 метра. Мара стана, поотръска се от прахта, па го помилва по гърба и с нежен глас каза:
-Това ти е първият път!
Продължихме да яздим, минахме 100 метра, конят се подплаши нещо и пак хвърли Мара. Тя пак се изправи, поизтупа си дрехите, поопипа се, че беше цялата насинена и пак помилва коня и му каза: 
- Това ти е вторият път!
Не мина много време, гледам конят пак хвърли Мара. Тогава тя се изправи и без да каже дума, извади пищов и го гръмна между очите.
Аз се развиках:
-Какво направи, кучко, майка ти мръсна, нормална ли си, какво толкова ти направи добичето, ти знаеш ли колко струва такъв кон? А Мара се обърна към мен и с нежен глас каза:
-Блаже, това ти е първият път..

  • Хаха 5

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи учебен ден в училище в Лондон.
- Ахмед Ал Шерая?
- Тук.
- Мустафа Ал Шерая?
- Тук.
- Фатима ел Биндири?
- Тук.
- Али Акма Шабиб?
- Тук.
- Али Сан Ал Ен?
Няма отговор.
- Али Сан Ал Ен?
Малко момиченце от задните редове става и вика:
- За Бога, това се произнася Алисън Алън!

  • Хаха 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двама пияни рибари се събуждат в полето. Споглеждат се и единият казва: 

- Как можа да хвърлиш мрежите в тази нива?!

- Където си карал лодката, там съм хвърлил мрежите!

  • Хаха 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Автомонтьор забърсвайки ръцете си, предава автомобила на клиент и разговаря с него:

- А вие като какъв работите?

- Хирург съм, правя сърдечни операции...

- И как е, много ли плащат?

- 20-30 хиляди $, за една операция...

- Ехеее, браво бе….че ние правим почти едно и също, ти правиш двигатели и аз правя двигатели… а аз взимам само 300 долара...

- Искаш ли да получаваш колкото мен?

- Еми да, иска ли питане!!!!

Хирурга вади ключовете на колата от джоба си, сяда вътре, ПАЛИ ДВИГАТЕЛЯ…

- Започвай да разглобяваш.....

Редактирано от birev
  • Харесвам 1
  • Хаха 5

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиват индианците при шамана и го питат:
- Тежка ли ще е зимата, да знаем колко дърва да събираме?
- Кучетата ще умират от студ-отговорил им шаманът.
След един месец:
- Да събираме ли още дърва?
- Събирайте, вълците ще умират от студ!
След още един месец:
- Още да събираме ли?
- Още, още, мечките ще умират от студ!
Но на шамана му станало гузно, дали не е подвел хората си и решил да отиде на върха, където имало метеорологична станция и да попита бледоликите каква ще е зимата. На портала видял един техник, качен на стълб и го попитал:
- Момче, тази зима дали ще е студена?
- Голям студ, дядо, мечките ще умират от студ!
Шаманът, доволен се обърнал да си ходи, но се извърнал и попитал:
- А бе вие по тези жици ли познавате?
- Заеби ги жиците, гледай индианците колко дърва събират!

  • Харесвам 1
  • Хаха 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според статистиката, човек изминава пеш по 1500 км на година и за същия период изпива около 90 литра алкохол.

Тоес - гори 6 на 100.

  • Харесвам 1
  • Хаха 6

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

-Може ли да мина отпред само да питам нещо?

-Какво ще питаш бе, това е банкомат.

 

 

  • Нагоре 1
  • Хаха 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гурбетчия пише на жена си:
- Тука без теб, понякога ми става много трудно.
Отговор:
- Не се притеснявай! Аз намерих един, дето му става много лесно..

  • Хаха 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бог създаде мъжа и жената, после му стана жално и му показа как се вари ракия!

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клошар обикаля паркинга на хипермаркет и проси от клиентите му.

Един му подава 10-тачка и понечва да си влезе в колата.

- Господине, това БМВ ваше ли е?

- Даа!

- Благодаря ви за щедростта, но вземете си парите обратно, ето и още - каквото са ми дали за деня.

- Що така бе човек?

- И аз преди карах такава - е, тя ме разори. На вас парите повече ще ви трябват.

  • Хаха 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отишъл попа при кмета и му се оплакал:
- Някой ми е откраднал колелото. Какво да правя?
Кмета го посъветвал:
- В неделя извърти проповедта към десетте божи заповеди. Когато стигнеш седмо “не кради” се спри за малко и огледай хората. Който си наведе главата той го е откраднал.
В понеделник кмета вижда попа си кара колелото.
- Е, как е попе? Кой го беше откраднал?
- Не бе! Аз като стигнах до шесто “не пожелавай жената на ближния”, и се сетих къде съм го забравил…

  • Харесвам 1
  • Хаха 5

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

-Кoe e eдинcтвeнoтo oръжиe, кoeтo мoжe дa прeчупи cпaртaнcки мeч?

-Пeрнишкиo винкeл!

 

 Вcичкo, кoeтo ce рaзвивa c гaeчeн ключ пo-мaлък oт 10, в Пeрник ce cмятa зa нaнoтeхнoлoгия.

 

-Кaк ce нaричa пeрнишкa зaбaвa c три букви?

-Бoй.

 

-Кaк ce нaричa жeнa oт Пeрник, чийтo мъж нe пиe?

-Вдoвицa.

 

-Кaквo e пeрнишки ceкcмaниaк?

-Мъж, кoйтo биe жeнa cи пoвeчe oт три пъти нa дeн.

 

Cвaлки пo пeрнишки:

-Чe тe рaзкинeм, кao пинчeр гaйкa!

-Чe тe нaдeнeм кao  клoшaр вaтeнкa!

-Чe тe друcaм, кao мeчкa дивa крушa!

 

Из коментарите на фактибг!

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

-Как ми стои роклята ?
-Добре
-Кажи ми истината !
-Истината е,че се чудя защо изобщо носиш рокля,Борисе!?

  • Хаха 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Г-н Хонда умрял и отишъл на небето, за да го съдят.
При райските порти Св. Петър му казал:
- Понеже си бил такъв добър човек, а твоите мотори промениха света, наградата ти е да покараш заедно с който искаш в Рая!
Г-н Хонда помислил малко и казал:
- Искам първо да се видя с Господ. Трябва да го питам нещо много важно!
Св. Петър помислил малко, но се навил и завел г-н Хонда в Тронната Зала, а там го представил на Господ.
Тогава Хонда попитал Господ:
- Ти ли си изобретателя на жените?
- О, да - определено съм аз!
- Ами - казал г-н Хонда - като един професионалист на друг, имаш някой много сериозни пропуски в конструкцията:
1. Няма никаква консистентност (повтаряемост) в предните изпъкналости.
2. Дрънка постоянно с висока скорост.
3. Всяка втора задница е прекалено мека и се клати твърде много.
4. Входящите колектори са поставени прекалено близко до изходящите.
5. Като сложим и ежемесечният им принудителен престой и бездействие става нечовешко! А за средствата, които отиват за поддръжка - просто да не говорим!
- Хм, ти определено направи няколко много добри попадения... - отговорил Господ.
- Нека да погледнем!
Господ отишъл до нечовешкия си супер компютър, написал някакви команди и зачакал за резултата...
След малко казал:
- А бе-е-е, май ще излезе, че си напълно прав и моето творение технически не е издържано, но според проверените ми данни повече мъже се возят на моето изобретение, отколкото на твоето!

  • Харесвам 4
  • Хаха 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Продавам два сафрида (35 гр. и 53 гр.) на себестойност:
- бензин - 20 лв.;
- болничен, за да отида за риба - 50 лв.;
- 3 скъсани чепарета с тежести 9 лв.;
- спукана гума - демонтаж и монтаж - 18 лв.;
- автомивка след риболова - 12 лв.;
- глоба за превишена скорост - 20 лв. (платих ги "на ръка", за да не ми пишат акт и икономисах 30 лв.)
- джобни на жена ми (за да не бучи) - 100 лв.
Всичко: 229 лева (ще ги дам и за 220, въпреки че съм на загуба)"

  • Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Хаха 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

-Тате - ти бил ли си джендър?

-Бил съм, и ако пак видя такъв - пак ще го бия.

  • Хаха 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един са нарязал, ама до безпаметност. Прибрал се криво ляво и паднал у кревата до жената. Къ паднал и се озовал при Свети Петър. И он му прикааа:
- Ееее напил си се толкова, че умре от пиене, не те е срам. Сега кво, че те правя?
- Де бе Свети петре, де молим ти се връни ме, нема а пиам повече!
- А бе моа а те врънем ама требе да си кокошка. Ако сакаш казвай!?
- Епаааа давай, бърем чъ живеам кво като съм кокошка. Само ме връни негде покрай назе да си глеам дома!
- Добре! - казал Свети Петър и нашия се озовал у курника.
Добре ама нещо много му дало зор на дупето и не знаел кво да прави. Минал един петел и му вика.
- Ко праиш ма, кво ти е?
- А бе е, нещо ме напъва и не ми е добре!
- Е па сигурно ти е за първи път. Напъвай напъвай уно че излезне.
Напънал се он и уно изленало - едно яйце. Добре ама пак го напънало и он па снесъл. Пак го напънало и решил че трябва пак да снася.
У тоа момент го ръга жена му:
- Ееееееи пияницо, ай ставай и се махай от тука, че направи целия креват у лайна.

  • Хаха 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един човек излязъл на разходка и точно минавал през вратата, един глас в него се обадил:
- Спри! Опасност!
Човекът заковал на място и "прассс", пред него се разбила саксия. Учудил се и той и продължил. Като пресичал улица, вътрешния му глас пак казал:
- Спри! Опасност!
Човекът спрял и една кола профучала на сантиметри от него. Той казал:
- Кой си ти, че два пъти вече ме спасяваш?
- Аз съм твоя вътрешен глас.
- Ами можеш ли да ми се покажеш ей тука, на ръката ми?
И хоп - едно мъничко човече се появило на дланта на човека и казало:
- Ето ме.
Човекът го смазал бързо с палеца си и казал:
- А къде беше като се жених, бе?

  • Хаха 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

- Господине, като Ви гледам талона, май често сте имали вземане-даване с КАТ?
- Само даване. Вземане още не съм имал... .

  • Харесвам 2
  • Хаха 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както казват дълголетниците в една забутана родопска махала:

 

След 50-те, нищо не се променя в живота.

След 100-те, почваш така, леекичко нещо да усещаш.

Чак след 150-те грама е хубаво да вземеш 1 голяма шопска салата.

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отишли дядо и внуче за риба.Извадили въдиците и червеите и почнали да залагат.

Да но червеите били едни меки и хлъзгави и не можели да се нанижат на кукичката.

Мъчил се дядото,мъчил се и не ще и не ще.По едно време малкият казал на дядо си :

- дядо сега ще донеса лака за коса на мама и ще видиш как ще стане.

Изтичал малкият до вкъщи взел лака за коса на майка си,напръскал червеите,те станали твърди и така успели да ги нанижат.

Хванали няколко риби и се прибрали.За награда дядото дал на внука 10 лв за добрата идея.

На другият ден пак решили да ходят за риба.

Тръгнали и по пътя дядото извадил 10 лв и ги подал на внука.

- що бе дядо, вече ми даде,казал малкият.

- а не,тези са от баба ти. 

  • Харесвам 3
  • Хаха 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ПОСЛЕДЕН ВАРИАНТ: Първият ден от болничния да е за сметка на доктора...😎

  • Харесвам 1
  • Нагоре 2
  • Хаха 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...