Pani 1 #1 Posted December 3, 2020 Здравейте колеги тази вечер ми светна чека,качихме на диагностика и се появи тази грешка,показана на снимката според вас каква е причината. Ще се радвам да ми помогнете. Share this post Link to post Share on other sites
ivan_pop 64 #2 Posted December 3, 2020 Причините може да са няколко.Напиши си кода на мотора в профила, че да може да се гадае по-точно!Има ли газова колата? Share this post Link to post Share on other sites
Pani 1 #3 Posted December 3, 2020 преди 5 минути, ivan_pop написа: Причините може да са няколко.Напиши си кода на мотора в профила, че да може да се гадае по-точно!Има ли газова колата? Няма газ,мотора 147кс,B20Z,ако това е кода на мотора Share this post Link to post Share on other sites
CARPERA 1488 #4 Posted December 3, 2020 P0133 *4 (61) ||| Primary heated oxygen sensorSlow response(Sensor 1) ||| s Primary HO2S (Sensor 1)s Exhaust system ||| Коя година е CR-V колко сензора имаш на катализатора знаеш ли. Share this post Link to post Share on other sites
Pani 1 #5 Posted December 3, 2020 преди 8 минути, CARPERA написа: P0133 *4 (61) ||| Primary heated oxygen sensorSlow response(Sensor 1) ||| s Primary HO2S (Sensor 1)s Exhaust system ||| Коя година е CR-V колко сензора имаш на катализатора знаеш ли. Колата е 2000г,2 сензора 1 на колектора и другия след катализатора. Тези съм видял,не знам да има други. Share this post Link to post Share on other sites
CARPERA 1488 #6 Posted December 4, 2020 Не мога да намеря как се тестваше първия сензор преди катализатора. Грешката сочи него,ако някой колега може да помогне. Share this post Link to post Share on other sites
Mys7Ic 14 #7 Posted December 4, 2020 Проблема е в бавната реакция на ламбда сондата преди катализатора. Пробвай да го свалиш и почистиш със спрей за дросели, може да има ефект. Share this post Link to post Share on other sites