Alexa777 1 #1 Posted November 19, 2020 Здравийте, Преди 3 месеца ми смениха гарнитурата на капака на клапаните но отново се появи теч. Колата е Honda Civic 1.4 iS 90 к.с. Моля да ми препоръчате производител на качествени гарнитури за капак на двигателя. Share this post Link to post Share on other sites
Executor 38 #2 Posted November 24, 2020 Къде е течът ? Сигурен ли си че е от гарнитурата на капака ? Share this post Link to post Share on other sites
CARPERA 1000 #3 Posted November 24, 2020 Оригинална на първо място,аз съм с марката Виктор Рейнц и съм доволен няма омасляване. Наистина установи от къде е теча. Share this post Link to post Share on other sites
Alexa777 1 #4 Posted November 26, 2020 (edited) Здравейте, Преди последната смяна на този гарнитура майстора изми двигателя. 2-3 месеца след смяната отново протече и се вижда, че двигателя е омаслен точно под капака на клапаните, затова мисле че е добре да смевим гарнитурата за 3-ти път като се надявам 3-тия път да случа на добра гарнитура. Edited November 26, 2020 by Alexa777 Share this post Link to post Share on other sites
katri71 12 #5 Posted November 26, 2020 И аз съм с гарнитура Виктор Рейнц. Смениха ми я в Бултрако. Доволен съм. Вече втора година след смяната, няма течове. Share this post Link to post Share on other sites
Alexa777 1 #6 Posted November 26, 2020 Благодаря, ще пробвам от този производител, дано спрем теча с нея. Share this post Link to post Share on other sites
bojko1979 3 #7 Posted January 3, 2021 Аз си взех от Фена и засега вече 6000км няма грижи. Намазах я на шийките както дават в сервизното ръководство и си е 6+.С нея ми изпрати в комплект и уплътненията на тръбичките към свещите и уплътнители с калпачета за болтовете на капака. Share this post Link to post Share on other sites
Георги 58 #8 Posted January 31, 2021 Препоръчвам ОЕМ комплект гарнитура. Вярно скъп е комплекта около 80лв, но слагаш и забравяш за течове. Иначе добър алтернативен вариант ти препоръчвам Elring. Аз лично на моя сивик ползвам само и единствено ОЕМ гарнитура за капака на клапаните. 1 Share this post Link to post Share on other sites