Jump to content
Guest Майната

Само за Пловдивския фенклуб и региона

Recommended Posts

Guest Майната

Опитвам да реализирам от известно време някои интересни идеи, които да допринесат за сплотяването, развитието и известността на регионалното ни фенклубче и най-важното да донесат известни дивиденти, ползи, благинки, аванти и не на последно място кьорсофри на феновете на любимата ни марка :blink: Но за да не бъда обвинен от някои многознайковци, че преследвам някаква користна цел и го правя за лично облагодетелствуване........например комисионни, проценти и т.н., ще помоля някой доброволец да съдейства когато е необходимо за каузата и да присъства на някои разговори, които следва да проведа след съставянето на списъка. Ако има повече от 1 доброволец, ще гласуваме кой да остане.Но на първо място е необходимо по-скоро да се съберат и опишат всички членовете на пловдивския фенклуб.Понеже за списъка са необходими някои лични данни, като трите имена, модела на хондата и ВИН номера на рамата, може също и телефона който иска, събирането ще става само на лични съобщения!!!Моля, ако има доброволец да казва тук и да се заеме с първата задача - опис на членовете на клуба! Пак повтарям - отнася се САМО за фенове от Пловдивския клуб, включващ населените места от Пловдивска област!!! Хайде да видиме колко сме и кои и не забравяйте, че колкото сме повече - толкова по-добре за нас :o Моля, темата за бъде бодната като важна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споменавал съм ти преди време,че мога да се заема с това за списъка - така,че бройте ме доброволец!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-Големи фенове от нас двамата с Майната на Пловдивския фен клуб НЕМА :) ( тва в кръга на шегата и истината :blink: ) Майна , баш съм доброволец нъмбъруан :D:o пиши ми на лични какво се иска от мене и е сторено :) А за отворковците дето си мислят , че ние репи ядем и трева пасем - организирайте няколко събития каквито ние сме организирали и после ще си говорим , щото само ние си знаем какво коства и как се чувстваш след края на деня , хем ти е благинко , че си задоволил душата на Хонда феновете , хем се чувстваш като отвян от някоя бърза таката ( за Хонда става върпосТ :P ) !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак повтарям - отнася се САМО за фенове от Пловдивския клуб, включващ населените места от Пловдивска област!!!

Пазарджик влиза ли в Пловдивска област? :) Въпреки, че не съм идвал на срещи, идеите ми харесват и съм съпричастен към всичко свързано с Хонда. Все някога ще се появя все пак. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да, влиза и Пазарджик :) Първата задача е ясна - Списък на всички фенове с трите имена, модела на хондата, ВИН номера на рамата и телефона ако желаят .Но понеже има вече двама кандидати, а аз не искам да посочвам, затова останалите да дават мнение кой да бъде човека.Направо пишете мненията си примелно до сряда тук, за да не отварям нова тема с анкета.Тино или Елемент..........ако няма и още мераклии де :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тони пиши и все пак какви ще са ни задълженията :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма задължения бре Тино :) всичко е на доброволни начала, а аз писах какво има да прави помощника - първо списъка и след това да ме придружи да проведа няколко разговора, просто да не съм сам и да изглежда нещо скрито.....това е. Нямам засега някакви грандиозни планове и идеи, просто искам да раздвижим малко нещата, че освен да си гледаме калниците и да пием по 1 бира друго не правим в последно време. Затова нека стартираме с някои дребни идеи, да ги осъществим, пък тогава ще мислим за по-сериозна организация :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо искам да кажа, че не познавам и двамата доброволци, но предлагам да е Element. Защо?:1. Първият по време е и първи по право :) 2. Tino доколкото знам е в Сф и ще му е трудно да присъства на срещите, които се планират;3. Element е сравнително нов член и е добре да се стимулира неговата инициатива, а за Тино знаем какво може и какво е правил за клуба и форума - не е нужно да се доказва отново (поне не за тази задача) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо искам да кажа, че не познавам и двамата доброволци, но предлагам да е Element. Защо?:1. Първият по време е и първи по право :) 2. Tino доколкото знам е в Сф и ще му е трудно да присъства на срещите, които се планират;3. Element е сравнително нов член и е добре да се стимулира неговата инициатива, а за Тино знаем какво може и какво е правил за клуба и форума - не е нужно да се доказва отново (поне не за тази задача) :)

Aз съм нов и не познавам почти никои но мисля да подкрепя това мнение....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приведствам идеята !!! много ми допада.За съжеление много ми станаха хобитата и задачите :) за да се ангажирам дори и с присъствие без да ви излъжа :) . Оставям на вас да изберете доброволеца , но чест ви прави и на двамата - респект !!!все пак искам да съм един от масите :) ,така че ще си пратя данните допълнително...където и когато кажете (май на лични на майната беше )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотна идея,поздравления :) .....Май дойде времето тя да бъде реализирана,тъй че нека ако има още доброволци,да казват по-скоро :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policaja

ми аз,като съм луд фен на марката и съм сменил 18 хонди,но в момента карам други марки,как да давам вин,и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да, влиза и Пазарджик !!! Първата задача е ясна - Списък на всички фенове с трите имена, модела на хондата, ВИН номера на рамата и телефона ако желаят .Но понеже има вече двама кандидати, а аз не искам да посочвам, затова останалите да дават мнение кой да бъде човека.Направо пишете мненията си примелно до сряда тук, за да не отварям нова тема с анкета.Тино или Елемент..........ако няма и още мераклии де :)

а Белово :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....и Белово :) Емо, ще качиш ли темата във "Важни", или да си я повдигаме сами?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....и Белово :) Емо, ще качиш ли темата във "Важни", или да си я повдигаме сами?

са фана да са кандидатирам и аз ли ......въпреки че доста отсъствам от пловдивската агитка напоследък ...ама пуста кола се съм под нея...сега вече имам време за такива неща...офф топик: майна се минаваш покрай ТУ и се не можеш да ме видиш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То и аз незнам към коя агитка се водя! Въпреки че съм в повдив повечето време!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все пак няма нови предложения, а има двама доброволци ... , които тръпнат ;)Това беше за повдигане на темата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поради липса на други предложения и понеже единствено кандидатурата на колегата element

беше подкрепена, следва той да е избран.

Ще помоля всички фенове от Пловдивска област да изпращат на лично съобщение данните си на колегата - ето го и него

1. трите имена

2. модела на хондата

3. ВИН номер на шасито

4. телефон (може и без тази точка)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майна аз сега къде се класирам.Да давам ли данни или не? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nakata

може би и аз ще се запиша щом ще се събираме от време на време а е хубаво да се познаваме все пак в един град живееме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

давай бре r2d2, записвай се, няма да те ухапим я :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

я да подигна темата, че нещо няма ентусисасти май :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е ако наистина няма - то зорлен хубост не става :thumbs1: събирането на данни започна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

Айде последно някой? ...че кампанията привършва/и!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сме лабави ПловдаджиитеACCORD AERODECKF20B3 2.0IES1hgce27500a0004630878110730Не случайно си оставям данните тука,едвали има с какво да се злоупотреби,освен някой да ме събуди

Редактирано от AERODECK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Деъ! И аз съм новоизлюпен хондаджия............ ко да напрая да се включа? И все така става че влизам във форума, когато насрочената среща вече е минала. Изпуснах сумати срещи вече и все не мога да се запозная с вас. ъъъъъъъъ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ПЕРФЕКТЕ�_28

Аз по принцип съм разбрал че винаги се събирате горе-долу в началото на всеки месец, но........... все тичам по задачи извън града и като се прибера късно в офиса или в къщи и въобще не се сещам да си пусна компа. Този път ще си наглася органайзера на телефона да ме подсеща още от 25то число на предния месец, за да вляза и да вида кога е следващата среща. Няма да я изпусна тоя път :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Аз по принцип съм разбрал че винаги се събирате горе-долу в началото на всеки месец, но........... все тичам по задачи извън града и като се прибера късно в офиса или в къщи и въобще не се сещам да си пусна компа. Този път ще си наглася органайзера на телефона да ме подсеща още от 25то число на предния месец, за да вляза и да вида кога е следващата среща. Няма да я изпусна тоя път :rolleyes:

Ами то не е сложно - традицията повелява: Всяка първа неделя от месеца от 13ч (вече) на кафе Егоист - срещу търговски комплекс Гранд на ул. Кап. Райчо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ПЕРФЕКТЕ�_28

Iceman благодаря, ще бъда там! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако не съм на робота може и аз да кацнана следващата че се забравих ме :rolleyes:

Редактирано от atanasbe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...