fanatic60 0 #1 Posted July 23, 2020 Здравейте колеги, Реших да дам по- добър изглед на хондата като подменя фабричното радио с оригинална навигация модел 39541-swa-e020-m1 като мислех , че окабеляването е почти стандартно и свързването ще стане по-лесно. За мое огромно съжаление след като свалих старото радио се оказа, че само два конектора от четири съвпадат и навигацията изобщо не изгрява. Някой срещал ли е подобен проблем и знае ли как може да се реши Благодаря Share this post Link to post Share on other sites
sttekata 167 #2 Posted July 23, 2020 Колега , дори и да я пуснеш дано имаш пин кода на навигацията! Share this post Link to post Share on other sites
Bizzito 457 #4 Posted July 23, 2020 Ух, че гадно. Добре, че сподели, че и на мен ми е минвало наум тази операция. Share this post Link to post Share on other sites
frizzante 184 #5 Posted July 23, 2020 Гледай от колата донор какво/как е свързано и го вземи и присади при теб. Share this post Link to post Share on other sites
AzSum 184 #6 Posted July 23, 2020 Преди 2 часа, sttekata написа: Колега , дори и да я пуснеш дано имаш пин кода на навигацията! Здрасти, тоя ПИН кога го иска? Ако сменя акумулатор ли?Че имам навигация ма не знам да имам код? Share this post Link to post Share on other sites
frizzante 184 #7 Posted July 23, 2020 Да. Тогава. Гледай из книжките... Share this post Link to post Share on other sites
AzSum 184 #8 Posted July 23, 2020 Брей , хвърли ме в размисъл.Имам едно избледняло стикерче дет се чудих какво е,дали няма да е то се чудя.Ще питам предишната собственичка.Макар,че тя не знаеше даже какви екстри има. Share this post Link to post Share on other sites
frizzante 184 #9 Posted July 23, 2020 Питай. Ако не...май в Хонда могат или тука някой знае как що. Ама добре е да си го намериш. Share this post Link to post Share on other sites
Etsp 24 #10 Posted October 23, 2020 Това е цената, която взимат в Хонда България: "Здравейте, Услугата за генериране на код струва 39,60 лв. с ДДС. Ако желаете да бъде генериран код по e-mail ще трябва да заплатите услугата предварително по банка, като ще бъде издадена фактура. След превеждане на сумата ще трябва да ни бъде изпратено платежно, след което ще Ви бъде генериран и изпратен код за мултимедията!" Като им се предостави сериен номер на навигацията. Share this post Link to post Share on other sites
dindin 1249 #11 Posted October 23, 2020 Темата не е за кода на радиото/навигацията. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Костадинов 5 #12 Posted March 31, 2021 Такааааа @fanatic60 до къде го докара? Аз съм с акорд 8 и тъкмо взех оригинално нави. сега обаче направо ме е страх да разглобя старото като прочетох какво си намерил отзад на твоя автомобил. Дай съвет моля, успя ли да се оправиш, нова инсталация ли прекара или посети майстор? Поздрви Share this post Link to post Share on other sites
Bojollll 0 #13 Posted October 8, 2021 (edited) Здравейте! Има ли някой постигнал стартиране на навигацията? Edited October 8, 2021 by Bojollll Share this post Link to post Share on other sites
shopa 59 #14 Posted October 9, 2021 (edited) Да, работи си! С условие, че последните карти са от 2018г. и по-нови няма да има! Да вметна, че при мен си е заводско вградена! https://www.olx.bg/d/ad/disk-za-navigatsiya-honda-honda-versiya-3-c0-za-2018god-CID360-ID6u49G.html?reason=observed_ad Edited October 9, 2021 by shopa Share this post Link to post Share on other sites
Bojollll 0 #15 Posted October 9, 2021 Може би не се изразих правилно. Имах в предвид дали някой е успял да замени фабричното радио с фабричната навигация. Share this post Link to post Share on other sites
Bojollll 0 #16 Posted October 9, 2021 (edited) Справих се с проблема. Edited October 9, 2021 by Bojollll Share this post Link to post Share on other sites
george86 1 #17 Posted October 12, 2023 Зравей колега Bojollll темата е стара но мен ме интересува сега какво значат думите ти /Справих се с проблема/че си присадил оригинална навигация на мястото на ориг.радио ли.Ако е така помагай аз съм от Варна и имам всичко за конверсията от фейслифт без малкия дисплей. Share this post Link to post Share on other sites