Jump to content
didipov

Теглич от фирма ESCADRA

Recommended Posts

Здравейте, решил съм да слягам теглич на акорда и след кратко сърфиране в нета  попаднах на ESCADRA, които между другото и предлагат велобагажници за монтаж на теглич(следващото нещо което мисля да купя). Та някой ползвал ли услугите на тази фирма, как работят в сервиза, монтажа качествен ли е ... че нещо по телефона ми обясняваха за разглобяване на половината кола. Бронята е неизбежно че трябва да се свали .... ама всичкия мокет от багажника, седалките ... тия ще заварят ли нещо!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм си купувал доста неща от тях, директно от магазина в София - греди, велобагажник за греди, кутия... като цяло съм доволен.

Не знам да имат сервиз (собствен).

Най-добре на място... въпреки че от миналата година на фронтдеска работи едно младо момче, леко некомпетентно и неослужливо :(

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди време имаха сервиз. 

Намираше се при основния им шоурум и офис които бяха тук: 

Търговски Център Европа с адрес

бул. „Искърско шосе“ 7, 1528 ж.к. Дружба 1, София, България. 

Сега мисля че сервиз нямат. Дори и така да е със сигурност работят с един доверен сервиз а не всеки път различно. Това обаче най добре може сам да го провериш като отидеш на место. 

Заварки няма, всичко е болтове и гайки. Колите си идват заводско със заготовки и най много да се направи някоя дупка на място обозначено за нея. 

В зависимост от колата окабеляването е доста просто в повечето случай и се разглобяват само корите в багажника, разбира се и бронята заради самия теглич. 

За каква кола е теглич?

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става въпрос за колата от подписа. Пуснах темата понеже след разговор по телефона с някакъв пич(споделям напълно мнението на scyberboy по отношение неуслужливостта на консултанта), останах леко озадачен как така след като ползват оригинални тегличи...такива за първоначално вграждане/одобрени/сертифицирани ще се налага разглобяването на половината кола.
Ще отида следващата седмица на место и ако мислят да започват "якото разглабяне", ще се откажа и ще търся други варианти. За съжаление не са много опциите.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Това на снимката мисля че е твоят теглич. В зависимост от марката гредата може да се различава малко, но инсталацията към колата винаги е една и съща. В този случай нещата се стягат отдолу и от към бронята като е свалена. От това което виждам кори в багажника ще трябва да отворят само и единствено заради кабелите на стоповете. Не съм много сигурен дали тази кола изисква компютър, но от опита ми бих казал по скоро не. При наличие на компютър към теглич ще им трябва плюсов кабел когато колата не е на контакт. 

Писах и на лично за инфо. 

 

 

witter-hn66as-fixed-swan-neck-tow-bar-honda-accord-saloon-accord-tourer-2008-2015-p7404-11712_medium.jpg

Редактирано от kitty

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не е късно, да споделя и аз относно тегличите. Монтирал съм 2 броя марка GALIA, на црв 3. Доволен съм от изработката. Автоматичния беше около 260 лв, ръчния около 200 по спомен. Поцинковани и двата. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Brum1

Какво имаш предвид като казваш че не стават монтажите? И двата си ги слагай аз и не забелязах нищо особено. Повече грижи имах с корозиралите отвори на шасито, където трябваше да се монтират болтовете на теглича. Поне тапички на отворите можеха да сложат хонда.... 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...