Jump to content
chavdu

Общи поръчки от ato24.de - прекратяване/предаване на друг

Recommended Posts

Няколко уточнения за поръчките и фирмата. Общите поръчки носят около 250-300лв в слаби месеци (както послените два) до 600+лв на месец печалба, това обаче ми коства време, което в момента нямам.

Самите поръчки в онлайн магазина не бяха печеливши (освен няколко месеца, когато с малко покриха разходите на фирмата, както писах по-горе), но ако се гледа на магазина и поръчките като на едно цяло - тогава цялата фирма може да се каже, че е печеливша още от самото начало.

 

Фирмата е използвана само и единствено за общите поръчки и онлайн магазина. Тъй като ми писаха, че е рисково да се вземе чужда фирма, което е съвсем точно - ако това ви притеснява, предлагам и друг вариант.

Мога да прехвърля магазина (със или без домейна), групата с поръчките и да пиша на ato24 да прехвърлят договорената отстъпка на нова фирма - срещу сумата от 600лв, което ще са разходите за закриване на текущата фирма. Новият предприемач може да си регистрира нова фирма по ДДС, което струва около 300лв грубо, но ще е напълно спокоен, че започва на чисто. Това при мен отне около месец.

 

Също така съм готов да съдействам напълно за всякакъв вид проверки на състоянието на фирмата.

 

Твърдите разходи да имаш фирма регистрирана по ДДС варират много, основно от това, колко плащаш за счетоводство. При мен те са грубо около 250лв на месец, като това според мен клони към минимума. 

 

 

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...