Jump to content
Dimi4a

LED Дневни светлини (DRL) + мигач

Recommended Posts

 Колеги днес си купих комбинирани светодиодни крушки за дневни светлини със мигач които се монтират в мигача(прилагам снимка за модела) и чрез допълнителен модул или реле светят едни светодиоди а при включване на мигач угасват и започват да мигат жълти такива . В кутията нямаше никаква инструкция или схема единствено върху нея някакви снимки как се намира някакъв бушон и се свързва към него един кабел, до тук добре дневните светлини светват но като включа мигач крушките на калника и задните мигат с една честота а тези новите по-бавно и понеже паузата е по-голяма крушката се обърква включва за момент белите диоди след което мигача и така се получава един вид присвяткване което предполагам няма да е приятно за колегите на пътя. Моите предположения са че товарните съпротивления са с ниско съпротивление ако не съм ги разчел грешно 6 ома 100 вата . Молбата ми е за помощ да разреша този проблем с който предполагам и други колеги са се сблъсквали или ще се сблъскат.  

a1013520f389dd101e96a7f669d55c93.jpg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблемът е разрешен. Темата е за триене

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели как си разрешил проблема,не бързай толкова с това триене на темата.

Може да е полезна за други колеги.

 

Лека вечер!

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смених фабричните товарни съпротивления с крушка и се получи по-добре от оригиналното защото лампата не загрява както съпротивлението което след по-продължителна работа става като котлон.

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да добавя че при този вариант мигачите работеха перфектно на контакт, но след запалване на двигателя пак ставаха като цветомузика поразрових се из темите във форума има колега който е писал че трябва да се сменят всички крушки със светодиодни аз смених само задните защото не успях да намеря жълти като за на калника оказа се че и така става не съм връщал оригиналните съпротивления защото ме домързя да се занимавам пък и с крушките работи без да греят като котлон.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...