Jump to content
maikallllll

FRV 2.2 с гаранция или 2.0 от автокъща

Recommended Posts

Здравейте , утре отивам да пазаря някое FRV . Запознах се с двигателите карах 2.0 бензиново за вървежа си пасувам защото след турбо бензинов Сааб представите ми за "вървене" са изкривени . Залагам на Хонда заради надеждността , към колебанието ми - спрях се на FRV 2.2 от Хонда Апостолов Бургас с 2 годишна гаранция на ДВГ и скоростна кутия + обслужване (вече обслужена от тях) , харесаш и една швейцарка 2.0 бензин но е нов внос уж сервизна книжка тва онова но вяра нямам на джамбази, цената е еднаква но ме изкушава обслужването и гаранцията на дизеловата . Дизеловата е Фейслифтова и уж доста от проблемните неща според информацията тук са отстранени , остава съединителя но дето се вика който го е страх от мечки не ходи в гората ,+ че колата е "ексклузив" кожа и всичките му там екстри . Заслужава ли си да заложа на тази гаранция , или да вземам швейцарката и да влизам във филмите за обслужване, газаджии настройки и т.н. ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, аз съм си харесала същата като Бургаската, но без 2-те години гаранция, гледах и швейцарката за която говориш, но нещо там не е точно така както го пишат,много ми е съмнителна тази обява. Според мен заложи на дизеловата, ще си по спокоен. Но нека ти отговори и някой от форума, аз все още съм само желател, а не ползвател на F RV.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вероятността да изтеглиш късата клечка при дизела е много по голяма. 

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е да се надяваме да не съм я изтегли 😊 днес я пазарих . Хареса ми технически което за мен е най-важното , оказа се че е и с мултимедия отзад за хлапето ..... Екстра е . Но мноооооого мръсна вътре , тази светла кожа и тапицерия е направо дроб . Но пък технически е чук , до два месеца всичко което хлопне или тропне по окачването е за сметка на сервиза + чисто нов акумулатор . За сега толкова бързах нямах време да я поразгледам обстойно , утре ще се опознаваме , видях че има CD-ченджър но не знам каде се намира , навигацията естествено не работи за Бг и е на италиански . Има ли вариант да си сменя аз езика или да ги карам утре те да го направят ? Видях и два отвора отзад при резервната гума но май ще е нещо като отдушник , личи си че е оставяно а не е в следствие на интервенция . Забелязах че няма и копче за регулиране на фаровете това означава ли че е с адаптивни светлини ? Въпроси много но предполагам ще има писано за тях в другите теми . Някой колега ако е съгласен да ме светне за някой неща може и на лични за да не пълним излишно форума с вече споделена информация . Поздрави !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз ги гледах двете в Хонда Бургас,  бензиновата / с газ/ имаше много външни щети,които ми казаха,че ако я искам ще ги оправят , а дизеловата ми направи впечатление както каза,че вътре беше много мръсна,захабена,макар и със всички екстри. Забелязах,че в обявата пишеше 2006 г , а на място 2004... Гаранцията си е гаранция и си не е за подценяване,още повече ,че е за 2 г ,без внимание за пробега. Успех с покупката о споделяй впечатления

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата си е 2006 , регистрирана април на фирма и това си е собственика до последните и дни в Италия (говоря за дизеловата) , салона беше занемарен но не и захабен в смисъл че в първия момент оставаш с впечатление че е убита от ползване но в последствие като се вгледаш не е така , просто е светъл салона и е зацапан . Но след хубаво почистване е като нов . Удари няма никаде , ръжда грам не се вижда кадето и да се завреш . Колата я получих с нов акумулатор, нови оригинални стелки , сменени спирачна течност и антифриз + тампони и биалетки по окачването за които имаше и грам съмнение че в близко бъдеще ще създадат проблем . Не съм я карал достатъчно за да имам някакви по-сериозни наблюдения .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер,качи снимки и споделяй мнение като имаш наблюдение вече.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...